25.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Съюзът на инвалидите в България удостои кмета на община Симитли Апостол Апостолов с почетен диплом „Първа степен“ за личен принос в социалната интеграция

Съюзът на инвалидите в България удостои кмета на община Симитли Апостол Апостолов с почетен диплом „Първа степен“ за личен принос в социалната интеграция на хората със специфични възможности (инвалиди).

Специалната грамота, от името на на председателят на СИБ Красимир Коцев, бе връчена на кмета Апостолов по – рано днес в сградата на Общинска администрация – Симитли от София Попниколва, председател на общинската структура на организацията.

Припомняме, че община Симитли има изключително добре развита социална политика, която е насочена към най – уязвимите групи в обществото. Целта е да се гарантират равни възможности за всички.

Related posts

Симитли се поклони пред паметта на героите в Илинденско-Преображенското въстание

admin

Интензивен трафик край Благоевград

Дани Тренчева

Община Банско подготвя издаването на електронен бизнес каталог в помощ на бизнеса и гражданите

admin

Бизнес, НПО-та, културни институции и администрация обединиха сили за изготвянето на новия План за интегрирано развитие на община Симитли (ПИРО)

Дани Тренчева

Мъж от Петрич е арестуван за потрошен лек автомобил „Фолксваген Голф“

admin

Стартира традиционният конкурс за ученици от 6 до 19 години по превенция на наркоманиите за учебната 2021-2022 година в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment