29.11.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

„Септември“ (Симитли) с дарителска акция в помощ на дъщерята на знаковия български футболист Стойко Сакалиев

Ръководството на футболен клуб „Септември“, треньори и футболисти се обединиха в подкрепа на дъщерята на знаковия български футболист Стойко Сакалиев, като за целта организират дарителска акция.

В сряда и в събота, когато септемврийци ще играят поредните си две контролни срещи, на стадион „Симитли“ ще бъдат поставени кутии за дарения, в които всеки ще има възможността да пусне парична сума, каквато има възможност и каквато прецени. Отделно от това кутия в помощ на детето на Стойко Сакалиев ще има в TAB/BAC, който се намира на улица „Георги Димитров“ в град Симитли.

От Ръководството на клуба припомнят, че Стойко Сакалиев е тясно свързан с футбола в Симитли, тъй като от 2020 до 2021 година той бе помощник – треньор в „Септември“ (Симитли).

Ето какво сподели самият Стойко Сакалиев в пост в социалните мрежи по повод тежката и трудна ситуация, в която се намира семейството му:

Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!

Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак – синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха и бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Също така на моите приятели, колеги, познати и СЕМЕЙСТВО!

Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са междуранодни има много висока такса, за това ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата! Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да набирането на средства да бъде преустановено!!!

Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце! 🙏❤️

Това е българската сметка ⬇️

Stoyko Marinov Sakaliev

IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката, директно в болницата⬇️

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc

67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L

IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051

Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Account No: 01022176

Sort code: 309786

Related posts

Кукерите от кв. „Ораново“ – Център сложиха звънците в деня, преди Коледа, за да напомнят, че Сурва наближава

Дани Тренчева

Огнище на африканска чума по свинете е установено в Благоевградско

Дани Тренчева

975 на 100 000 души е заболеваемостта от COVID-19 в Благоевградска област

Дани Тренчева

Камион спука гума, разпиля трупи по Е-79

Дани Тренчева

Местната комисия за борба с трафика на хора – Благоевград се включва в кампания за превенция на сексуалната експлоатация под надслов „Не си играй със съдбата им“

Дани Тренчева

Почетоха храмовия празник на църквата „Св. Николай“ в село Градево

Дани Тренчева

Leave a Comment