16.06.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Редник Марио Пейчев е героят на деня

Днес, 17 март, редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев от състава на 3-то бригадно командване, пътува по обичайния си маршрут от град Кюстендил към работното си място в град Благоевград.

Към 05:10 сутринта, на международен път E-79, посока град Благоевград, малко преди разклона за село Бело поле, редник Пейчев вижда спрели автомобили, дим и суматоха. Веднага спира и забелязва врязал се в мантинелата и в стълб катастрофирал горящ автомобил. На мястото на инцидента има и други спрели коли и хора, които искат да помогнат, но никой към този момент не гаси все по-разгарящия се пожар в катастрофиралия автомобил.

Редник Пейчев веднага изважда пожарогасителя от автомобила си и започва да гаси пожара от страната на пътниците в колата за да могат да бъдат извадени на безопасно място. Пожарът в колата, обаче се разгорява бързо, а пожарoгасителя на редник Пейчев се изчерпва и за това той търси помощ от други спрели шофьори, за да продължи гасенето на автомобила.

В катастрофиралия автомобил са пътували трима души. Благодарение на бързата и адекватна намеса на редник Пейчев двама от тях са извадени от пламъците и пренесени на безопасно място от горящия автомобил.

Related posts

Димитър Докузов с няколко златни медала и купа за най – добро постижение от V-тия плувен турнир „Пирин – Благоевград“

Дани Тренчева

Община Благоевград отпусна 9040 лв. на три двойки за инвитро процедури

Дани Тренчева

Ансамбъл „Веселие“ Симитли участва в престижен международен фестивал в Полша

admin

Група“ Пчелички“ от филиал Крупник на ДГ „Радост“ пресъздадоха празника Стефановден

Дани Тренчева

Ученици изобразиха портрети на народни будители на стената на улица „14-и полк“ в Благоевград

Дани Тренчева

СТАРТИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В ГРАД САНДАНСКИ!

Leave a Comment