24.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Пъстър пролетен празник сътвориха децата от детските градини в община Симитли на единствения по рода си фестивал „Детски усмивки“

Изключително весел и пъстър празник сътвориха децата от всичките филиали на Детска градина „Радост“ и от Детска градина – Долно Осеново, които днес взеха участие в единствения по рода си Пролетен фестивал „Детски усмивки“.

Малчуганите показаха, че в община Симитли живеят и растат едни от най – талантливите деца в България. Младите таланти впечатлиха своите родители и приятели с невероятни костюми и прически, с красиви песни и танци. Усмивките на всички озариха площад „Септември“ и дадоха ясен знак, че пролетта е вече тук.

Много танци – народни и модерни бяха изтанцувани пред многобройната публика на площада. Впечатляващи бяха децата, показващи своя талант на сцената. Музика, веселие, щастливи деца, много танци и стихове направиха празника един от най – запомнящите се за малките деца в тяхното израстване.

За пореден път децата от Детска градина „Радост“ накараха родители, гости и приятели, дошли да проследят спектакъла, да се почувстват щастливи и да усетят магията на детското себераздаване. Кметът Апостол Апостолов, заместник -кметът Евгения Георгиева, председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров кметове на селата в община Симитли, директорът на детска градина „Радост“ Виктория Янчева и директорът на Детска градина – Долно Осеново Александра Механджийска с интерес наблюдаваха най – големия празник на децата „Детски усмивки” и не скриваха вълнението си от случващото се.

Related posts

Съюзът на инвалидите в България удостои кмета на община Симитли Апостол Апостолов с почетен диплом „Първа степен“ за личен принос в социалната интеграция

Дани Тренчева

975 на 100 000 души е заболеваемостта от COVID-19 в Благоевградска област

Дани Тренчева

Отстранена е аварията на довеждащия водопровод, поради която кв. „Ораново“ остана без вода

Дани Тренчева

Полицията в Благоевград разследва общински служители за проявена жестокост към животни

admin

Децата от всички филиали на Детска градина „Радост“ – Симитли посрещнаха Баба Марта с весели тържества

Дани Тренчева

Зов за помощ, нека помогнем на една майка на 2 деца да живее!

admin

Leave a Comment