30.11.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Пъстър пролетен празник сътвориха децата от детските градини в община Симитли на единствения по рода си фестивал „Детски усмивки“

Изключително весел и пъстър празник сътвориха децата от всичките филиали на Детска градина „Радост“ и от Детска градина – Долно Осеново, които днес взеха участие в единствения по рода си Пролетен фестивал „Детски усмивки“.

Малчуганите показаха, че в община Симитли живеят и растат едни от най – талантливите деца в България. Младите таланти впечатлиха своите родители и приятели с невероятни костюми и прически, с красиви песни и танци. Усмивките на всички озариха площад „Септември“ и дадоха ясен знак, че пролетта е вече тук.

Много танци – народни и модерни бяха изтанцувани пред многобройната публика на площада. Впечатляващи бяха децата, показващи своя талант на сцената. Музика, веселие, щастливи деца, много танци и стихове направиха празника един от най – запомнящите се за малките деца в тяхното израстване.

За пореден път децата от Детска градина „Радост“ накараха родители, гости и приятели, дошли да проследят спектакъла, да се почувстват щастливи и да усетят магията на детското себераздаване. Кметът Апостол Апостолов, заместник -кметът Евгения Георгиева, председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров кметове на селата в община Симитли, директорът на детска градина „Радост“ Виктория Янчева и директорът на Детска градина – Долно Осеново Александра Механджийска с интерес наблюдаваха най – големия празник на децата „Детски усмивки” и не скриваха вълнението си от случващото се.

Related posts

Маруся Филатова: В плана ни за интегрирано развитие ще бъде дефинира нова визия, стратегическите цели и приоритетите за развитието на община Симитли в периода 2021 – 2027 г.

Дани Тренчева

Хиляди пяха и се веселиха на празника на Община Симитли

admin

Ресторантьори и собственици на заведения от Благоевград се включиха в националния протест срещу новите ограничения

Дани Тренчева

Водоснабдяването на улица „Нова махала“ в Симитли ще бъде преустановено на 2 декември

Дани Тренчева

Учениците в община Петрич преминават изцяло в обучение от разстояние в електронна среда

Дани Тренчева

Пожар в жилищна кооперация в центъра на Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment