20.06.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада Симитли

Приеха бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 година

Под председателството на областния управител на Област Благоевград – г-н Валери Сарандев, през вчерашния ден се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

На заседанието присъства кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, както и упълномощени представители на общините Банско, Белица, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Разлог, Сатовча и Хаджидимово. Представителят на община Якоруда присъства на заседанието без право на глас.

Представители на общините Петрич и Струмяни не взеха участие в заседанието. Управителят и служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград взеха участие в заседанието на асоциацията.

Съгласно дневния ред на заседанието, Общото събрание прие годишния отчет за дейността на Асоциация по ВиК Благоевград през 2021 г., отчета за изпълнение на бюджета на асоциацията за 2021 г., годишния финансов отчет за 2021 г. и бюджета на асоциацията за 2022 г. Общото събрание съгласува плана за стопанисване, експлоатация и поддръжка на активите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и подробната инвестиционна програма на дружеството за 2022 г.

Related posts

Заради липса на лекарства благоевградчани тръгнаха на пограничен шопинг

admin

Рафтинг сезон 2022 г. ще бъде открит край Симитли на 26 март

Дани Тренчева

В село Брежани запалват коледните светлини и посрещат Дядо Коледа на 18 декември

Дани Тренчева

Безобразие! Вандали изпочупиха фиданките, засадени до стадиона в село Полето

Дани Тренчева

/НА ЖИВО/ Редовна сесия на Общински съвет Благоевград

admin

Митнически служители задържаха 21 718 облекла и обувки в района на ГКПП Кулата

Дани Тренчева

Leave a Comment