13.07.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Поредна гавра с отбора на „Септември“ (Симитли)

За пореден път отбора на „Септември“ (Симитли) бе ощетен от съдиите. При равенство 1:1 като гости, съдиите по всякакъв начин се опитаха да отнемат победата на „Септември“.

Гостите поведоха в 60-ата минута, след хубав удар на Божилов от наказателното поле, и от тук нататък, съдията реши да вземе нещата в свои ръце. Първото, което направи, е да даде пресилен червен картон на Хр. Младенов. Всяко единоборство беше в полза на домакините. За 10-минути, съдията свири 15 нарушения на границата на нашето наказателно поле. Домакините изравниха в 75-ата минута след явна засада.

НА ВНИМАНИЕТО НА БФС:

„Обърнете внимание на тази тенденциозност, която е насочена срещу нашия отбор. Нашето търпение няма да трае още дълго! Ако някой е решил, че нашият отбор трябва да изпадне, много сте се объркали!

Ние ще направим всичко възможно да объркаме нечии сметки. След края на днешния мач в Монтана, подадохме жалба срещу съдийството и ще следим какви ще бъдат наказанията!!!“

Related posts

Коледното настроение в Детска градина „Радост“ започна!

Дани Тренчева

Доброволци зарадваха възрастни хора от Банско преди Великден

admin

Група“ Пчелички“ от филиал Крупник на ДГ „Радост“ пресъздадоха празника Стефановден

Дани Тренчева

Двама младежи с опасност за живота при катастрофа в Благоевград

admin

Бус се вряза във витрина на магазин в Гоце Делчев

Дани Тренчева

Елена Каменова и Наташа Мишева са отличени с приза „Учител на месеца“ на Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново

Дани Тренчева

Leave a Comment