22.02.2024
112 Банско Пулсът на Югозапада

Полиция и спешени медици на крак в Банско! Сигнал за 20-годишен младеж, лежи безпомощно в парка

Сигнал за младо момче в безпомощно състояние в парка на Банско вдигна полиция и спешни медицински екипи на крак. Те незабавно се озовали на мястото, индикирано в подадения около обяд завчера сигнал.

Младият мъж е транспортиран спешно в болницата в Разлог, където след изследвания е установено, че е колабирал след употреба на алкохол и наркотици, пише Struma.com. Състоянието му било изключително тежко и само бързата намеса на свидетелите и екипи на спешен център спасили живота му.

Когато се свестил Димитър М. съобщил, че е пил алкохол и взел амфетамини по време на младежки купон. Почувствал се зле и си тръгнал и повече нищо не се спомня.

Лекари коментират, че напоследък са зачестили случите на предозирали млади хора, които идват в тежко състояние в болницата. Явно е, че консумацията на наркотични вещества сред младите се увеличава.

Същия ден в Банско е арестуван 22 годишен младеж, който сам предал на органите на реда амфетамините, които имал у себе си.

Related posts

Задържаха мигранти в Бургас

admin

Шефът на МБАЛ в Г. Делчев д-р П. Филибев предложи за председател на новата ТЕЛК скандалната д-р Е. Дюлгерова, която от месец колегата му в Благоевград се опитва да уволни

admin

Черна статистика

admin

Младеж запали апартамента си в Хасково

admin

Дядо Коледа изненада децата от детската градина в село Долно Осеново с коледно шоу и сладки подаръци

Дани Тренчева

Медицински специалисти от детски и учебни заведения в Благоевград се обучават за работа с деца с диабет

Дани Тренчева

Leave a Comment