09.02.2023
112 Пулсът на Югозапада Симитли

Пожар е горял в къща в отдалечена махала на село Полена, общ. Симитли, няма пострадали

Тази сутрин около 09.00 часа е възникнал пожар в къща, разположена в махала Добрин, село Полена, община Симитли. Огънят е тръгнал от комин, като е обхванал втория етаж на сградата.

Към мястото на инцидента са били изпратени два екипа на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград, които са успели да потушат огъня. В гасенето на пожара са се включили и хора, живеещи в съседните къщи.

В къщата, в която е възникнал пожара, живеят двама души – мъж и жена. Семейството не е пострадало, тъй като са били изведени от горящата сграда, своевременно. 

Кметът на село Полена Веселин Топузов е на мястото на инцидента, като оказва помощ и съдействие на органите на реда и на своите съграждани.

„Пожарът е потушен. В гасенето, освен пожарникарите, са се включили и много съседи на семейството, което живее в къщата. За щастие нямаме пострадали хора“, каза Веселин Топузов.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също е информиран за ситуацията, като поддържа непрестанна връзка с кмета на село Полена.

Related posts

Задържаният за двойното убийство в Благоевград е направил самопризнания

Дани Тренчева

Откриха седем тела край Банкя; има задържан

Пъстър пролетен празник сътвориха децата от детските градини в община Симитли на единствения по рода си фестивал „Детски усмивки“

admin

Лидия, Борис Дали и Пламен Ризов с невероятен концерт – подарък за абитуриентите от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли

admin

Apple Earnings: Most Boring Quarter of The Year Still Holds Some Intrigue

admin

„Септември“ (Симитли) представи нов футболист

Дани Тренчева

Leave a Comment