28.11.2023
112 Пулсът на Югозапада Симитли

Пожар е горял в къща в отдалечена махала на село Полена, общ. Симитли, няма пострадали

Тази сутрин около 09.00 часа е възникнал пожар в къща, разположена в махала Добрин, село Полена, община Симитли. Огънят е тръгнал от комин, като е обхванал втория етаж на сградата.

Към мястото на инцидента са били изпратени два екипа на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград, които са успели да потушат огъня. В гасенето на пожара са се включили и хора, живеещи в съседните къщи.

В къщата, в която е възникнал пожара, живеят двама души – мъж и жена. Семейството не е пострадало, тъй като са били изведени от горящата сграда, своевременно. 

Кметът на село Полена Веселин Топузов е на мястото на инцидента, като оказва помощ и съдействие на органите на реда и на своите съграждани.

„Пожарът е потушен. В гасенето, освен пожарникарите, са се включили и много съседи на семейството, което живее в къщата. За щастие нямаме пострадали хора“, каза Веселин Топузов.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също е информиран за ситуацията, като поддържа непрестанна връзка с кмета на село Полена.

Related posts

Липса на тестове за COVID-19 в Дупница

Дани Тренчева

РЗИ-Благоевград отчете нов рекорд с повече от 900 положителни случаи за COVID-19 за денонощие

Дани Тренчева

Снимки на разфасования Кристиян Пеев и убиеца му

admin

Мъж стреля по сградата на Трето РПУ в София

admin

НПО „Операция: Плюшено мече“ зарадва с подаръци потребителите на ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция – град Симитли

Дани Тренчева

Автобус прегази мъж, легнал под него

admin

Leave a Comment