30.06.2022
112 Пулсът на Югозапада Симитли

Пожар е горял в къща в отдалечена махала на село Полена, общ. Симитли, няма пострадали

Тази сутрин около 09.00 часа е възникнал пожар в къща, разположена в махала Добрин, село Полена, община Симитли. Огънят е тръгнал от комин, като е обхванал втория етаж на сградата.

Към мястото на инцидента са били изпратени два екипа на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград, които са успели да потушат огъня. В гасенето на пожара са се включили и хора, живеещи в съседните къщи.

В къщата, в която е възникнал пожара, живеят двама души – мъж и жена. Семейството не е пострадало, тъй като са били изведени от горящата сграда, своевременно. 

Кметът на село Полена Веселин Топузов е на мястото на инцидента, като оказва помощ и съдействие на органите на реда и на своите съграждани.

„Пожарът е потушен. В гасенето, освен пожарникарите, са се включили и много съседи на семейството, което живее в къщата. За щастие нямаме пострадали хора“, каза Веселин Топузов.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също е информиран за ситуацията, като поддържа непрестанна връзка с кмета на село Полена.

Related posts

Община Симитли с два нови проекта – „Знам, че мога“ и „Пеят, скачат, заедно, деца…“

admin

Симитли се преклони пред героите, освободили България преди 144 години!

Дани Тренчева

Районна прокуратура-Благоевград предаде на съд обвиняем за купуване на гласове

Дани Тренчева

Започна ремонтът на 87 километра от пътя Благоевград – Кулата

Община Благоевград и Съвет за сътрудничество с анкета до гражданите, относно изграждане на нова кучешка площадка на територията на града

Дани Тренчева

Любомир Янев за втори път изважда Богоявленския кръст от водите на река Струма в Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment