23.01.2022
Covid-19 Свят

Отлагат церемонията за наградите „Грами“ заради Омикрон

Церемонията по връчване на музикалните награди „Грами“ се отлага заради варианта на Covid-19 Омикрон. Това предава БНР. Събитието бе планирано да се състои на 31-и януари в Лос Анджелис с публика и изпълнения на живо, но от Академията за звукозаписи заявиха, че са решили да отложат церемонията заради Омикрон, тъй като „провеждането на шоуто на 31-и януари  крие твърде много рискове“.

В началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от  коронавируса. Шоуто беше преместено от края на януари за средата на март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в  Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията  бяха предварително записани.

Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но коронавирусът отново принуди организаторите да променят намеренията си.

Сега талантливият джаз клавирист Джон Батист е водещ претендент за отличията с 11 номинации в различни категории, включително Ар енд Би, джаз, американска и класическа музика, музикално видео. След него с по 8 номинации са Джъстин Бийбър, Дожа Кет и H.E.R.

До момента не е определена нова дата за шоуто.

Related posts

1463 са новите случаи на Covid-19 у нас

Дани Тренчева

Япония затваря границите си за чужденци до края на февруари

Дани Тренчева

Над 62% от малките ученици вече са в клас

Дани Тренчева

В Гърция започва ваксиниране на деца от 5- до 11-годишна възраст

Дани Тренчева

3616 са новозаразените у нас

Дани Тренчева

Министър Сербезова утвърди образци на Цифров COVID сертификат на ЕС за поставена бустерна доза срещу COVID-19

Дани Тренчева

Leave a Comment