09.08.2022
Covid-19 Свят

Отлагат церемонията за наградите „Грами“ заради Омикрон

Церемонията по връчване на музикалните награди „Грами“ се отлага заради варианта на Covid-19 Омикрон. Това предава БНР. Събитието бе планирано да се състои на 31-и януари в Лос Анджелис с публика и изпълнения на живо, но от Академията за звукозаписи заявиха, че са решили да отложат церемонията заради Омикрон, тъй като „провеждането на шоуто на 31-и януари  крие твърде много рискове“.

В началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от  коронавируса. Шоуто беше преместено от края на януари за средата на март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в  Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията  бяха предварително записани.

Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но коронавирусът отново принуди организаторите да променят намеренията си.

Сега талантливият джаз клавирист Джон Батист е водещ претендент за отличията с 11 номинации в различни категории, включително Ар енд Би, джаз, американска и класическа музика, музикално видео. След него с по 8 номинации са Джъстин Бийбър, Дожа Кет и H.E.R.

До момента не е определена нова дата за шоуто.

Related posts

Изчерпани са леглата за COVID болни в Петрич и Банско

Дани Тренчева

Служебното правителството решава удължаване на извънредната епидемична обстановка

Дани Тренчева

Prime Minister of Portugal, Antonio Costa Arrives For A Meeting With European Union Leaders

admin

Румъния отлага преминаването към еврото до 2029 г.

Дани Тренчева

Проф. Кунчев: Локдаунът трябва да бъде въведен веднага

Дани Тренчева

СЗО препоръчва премахване на ограниченията за пътуване

Дани Тренчева

Leave a Comment