27.03.2023
Благоевград Пулсът на Югозапада

ОП „Общински приют за безстопанствени животни“- Благоевград със свободна работна позиция за ветеринарен лекар

Общинско предприятие „Общински приют за безстопанствени животни“ – Благоевград обявява свободна работна позиция за ветеринарен лекар.

Сред задълженията, които ще бъдат вписани в длъжностната характеристика на избрания кандидат, са извършване на физически прегледи, диагностициране, проследяване на здравословното състояние, лечение, ваксиниране, обезпаразитяване и кастриране на настанените четириноги в приюта, съгласно Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и Закона за защита на животните.

Изискванията към кандидатите и необходимите документи са поместени на http://www.blgmun.com/…/Obyavlenie_Vetrinaren_lekar.html

Документите следва да бъдат представени в 422 стая в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград, в срок до 30.10.2021 г,. включително.

Related posts

Мокри и на места хлъзгави пътища в област Благоевград

Дани Тренчева

Жена отива на съд за палеж на шивашки цех

Дърво на семейството „разцъфна“ в Центъра от семеен тип в село Брежани

Дани Тренчева

Медици от Благоевград с отличия на годишните награди на БЛС

Дани Тренчева

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов и председателят на ОбС – Симитли Вилимир Александров със специален поздрав по повод 15-ти септември

admin

Децата от ДГ 2 „Св. Богородица“ в Благоевград играят на нова детска площадка

Дани Тренчева

Leave a Comment