22.04.2024
България Политика

Настимир Ананиев: Важно е да чуем какво се случва по договорите за ремонт на пътищата

Важно е да чуем какво се случва. Това каза председателят на парламентарната регионална комисия Настимир Ананиев по време на извънредното ѝ заседание, свързано с договорите за ремонт на пътища. 

На заседанието Явор Пенчев, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, Андрей Цеков, заместник-министър на финансите и Лиляна Петрова – началник на Дирекцията за национален строителен контрол, ще бъдат изслушани по договорите за текущ ремонт и поддържане на републиканската пътна мрежа в периода 2018-2021 г. и по доклада на междуведомствената работна група във връзка с тези ремонти.

Идеята за изслушването дойде след публична информация, свързана с доклада на междуведомствената комисия, който ние очакваме в регионалната комисия, както е по решението на Народно събрание, каза Ананиев, цитиран от БТА.

Малко съм изненадан от днешното извънредно заседание, защото нашата комисия все още не е приела окончателния вариант на доклада и той все още не е подписан, каза Пенчев, който е съпредседател на работната група. Той допълни, че все още не е запознат изцяло с междинните доклади, които са 906.

Related posts

Апелативният съд напълно оправда Румяна Ченалова

admin

Постоянен и домашен арест за братята, обвинени за агресията над медици в Самоков

admin

Стефан Янев: Държавата ще разследва по най-добрия начин трагедията на АМ „Струма“

Дани Тренчева

Каримански: Бюджетът влиза за обсъждане в НС в края на януари

Дани Тренчева

Бременна жена и военен са задържани за каналджийство

admin

Почитаме Света великомъченица Татяна

admin

Leave a Comment