27.07.2024
България Политика

Настимир Ананиев: Важно е да чуем какво се случва по договорите за ремонт на пътищата

Важно е да чуем какво се случва. Това каза председателят на парламентарната регионална комисия Настимир Ананиев по време на извънредното ѝ заседание, свързано с договорите за ремонт на пътища. 

На заседанието Явор Пенчев, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, Андрей Цеков, заместник-министър на финансите и Лиляна Петрова – началник на Дирекцията за национален строителен контрол, ще бъдат изслушани по договорите за текущ ремонт и поддържане на републиканската пътна мрежа в периода 2018-2021 г. и по доклада на междуведомствената работна група във връзка с тези ремонти.

Идеята за изслушването дойде след публична информация, свързана с доклада на междуведомствената комисия, който ние очакваме в регионалната комисия, както е по решението на Народно събрание, каза Ананиев, цитиран от БТА.

Малко съм изненадан от днешното извънредно заседание, защото нашата комисия все още не е приела окончателния вариант на доклада и той все още не е подписан, каза Пенчев, който е съпредседател на работната група. Той допълни, че все още не е запознат изцяло с междинните доклади, които са 906.

Related posts

Над 12 000 нарушители са санкционирани по пътищата на страната през почивните дни

admin

Важна информация от АПИ

admin

Двама младежи загинаха при катастрофа край Сапарева баня

admin

Алибегов: Няма да спазваме новите заповеди на властите, обричат ни на фалити

Дани Тренчева

МС: България изпълнява стриктно решението на парламента за помощ на Украйна

Проф. Александрова: Очакват се нови ваксини във вид на хапче и спрей

Дани Тренчева

Leave a Comment