06.10.2022
България

МОН пусна свой канал във Viber

В него потребителите ще могат да получат информация относно формите на обучение и тестването на ученици

Министерството на образованието и науката  пуска свой официален канал за комуникация във Viber. В него потребителите ще могат да получават навременна информация за учебния процес, новини около формите за обучение, тестването на ученици и разяснения за образователните политики в страната.

Благодарение на функционалностите, които Viber предлага, министерството смята да използва платформата за по-достъпна комуникация с родители, учители и ученици, като планира и да се допитва до мнението на аудиторията в канала по значими теми относно образованието.

Това не е първата държавна институция, която използва водещата платформа за комуникация в страната за бърза и достоверна информация към крайните потребителите. През март 2020-а година Soft Serve, Министерски съвет и Министерство на здравеопазването лансираха бот във Viber, който цели да информира потребителите на приложението за случаите на COVID в страната и за последни новини и мерки, които се налагат около пандемията. Също така, множество общини лансираха свои канали за комуникация в платформата – сред тях са Столична община, община Варна, Бургас и други, припомня NOVA.

Официалният канал на МОН е достъпен за всички на следния ТУК.

Related posts

Денков обясни как се оказа, че 88% от четвъртоколасниците „не знаят“ какво е пожарникар

Каква е разликата между ваксините срещу COVID-19?

Дани Тренчева

Почитаме паметта на Свети пророк Агей и на Свети мъченик Марин

Дани Тренчева

Антикорупционният фонд настоява за задълбочена и щателна проверка на КПКОНПИ

Дани Тренчева

Дневен хороскоп за 17 януари 2022

Дани Тренчева

Дават по 120 лв. допълнително на всички пенсионери

Дани Тренчева

Leave a Comment