09.12.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостол Апостолов: Честит ден на родилната помощ! Честит Бабинден! Нека си пожелаем да се раждат повече деца, защото те са нашето бъдеще!

Уважаеми лекари и акушери,

Приемете моите най – искрени поздрави по случай Деня на родилната помощ!

Желая на всички Вас и Вашите семейства преди всичко здраве, дълголетие и ползотворна работа! Благодарение на ежедневната Ви работа и усилията и любовта, с която я вършите, в нашата страна и община се раждат здрави деца, които правят родителите си щастливи! Вярата и надеждата на хората са във Вашите ръце, затова бъдете всеотдайни професионалисти и хора за пример, както и досега!

Уважаеми майки и баби,

Честит Бабинден! Днес отбелязваме един прекрасен празник, съхранил старите български традиции, запазил се през годините и носещ силния дух на българската жена! Пожелавам Ви още дълги години да се радвате на Вашите деца и внуци, които да растат щастливи, умни и успешни!

Пожелавам на всички Вас здраве, много щастливи мигове, спокойствие и успехи в личен и в професионален план!

Нека си пожелаем да ни озаряват повече детски усмивки, за да има община Симитли своя успешен утрешен ден, защото децата са нашето бъдеще!

Related posts

АПИ: До 18 ч. днес шофьорите трябва да се движат с повишено внимание по пътя Симитли – Разлог

Малкият Матео има нужда от помощ, за да расте здрав и щастлив

Двойно повече резервации в Банско в сравнение с миналата година

Дани Тренчева

Доставиха машините за симулативно гласуване в Благоевград, стартира разяснителна кампания в града и малките населени места

Дани Тренчева

С ритуал по полагане на цветя през бюст-паметника на поета в Градската градина, Благоевград отбеляза годишнината от смъртта на Яворов

Дани Тренчева

„Долно Осеново“ победи „Рилци“ с 3:1

Дани Тренчева

Leave a Comment