26.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостол Апостолов: Честит ден на родилната помощ! Честит Бабинден! Нека си пожелаем да се раждат повече деца, защото те са нашето бъдеще!

Уважаеми лекари и акушери,

Приемете моите най – искрени поздрави по случай Деня на родилната помощ!

Желая на всички Вас и Вашите семейства преди всичко здраве, дълголетие и ползотворна работа! Благодарение на ежедневната Ви работа и усилията и любовта, с която я вършите, в нашата страна и община се раждат здрави деца, които правят родителите си щастливи! Вярата и надеждата на хората са във Вашите ръце, затова бъдете всеотдайни професионалисти и хора за пример, както и досега!

Уважаеми майки и баби,

Честит Бабинден! Днес отбелязваме един прекрасен празник, съхранил старите български традиции, запазил се през годините и носещ силния дух на българската жена! Пожелавам Ви още дълги години да се радвате на Вашите деца и внуци, които да растат щастливи, умни и успешни!

Пожелавам на всички Вас здраве, много щастливи мигове, спокойствие и успехи в личен и в професионален план!

Нека си пожелаем да ни озаряват повече детски усмивки, за да има община Симитли своя успешен утрешен ден, защото децата са нашето бъдеще!

Related posts

Община Симитли с обновен терен на стадион „Септември“

admin

Проблеми в туристическия сектор и възможности за подкрепа обсъжда Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти в Банско

10 нови случая на COVID-19 в Благоевград

admin

Евродепутатът Ангел Джамбазки повежда листата на ВМРО в област Благоевград

Дани Тренчева

“Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание в град Благоевград.

Дани Тренчева

С танци, игри и вкусни гозби отбелязаха Международния ден на хората с увреждания в Дневния център за възрастни с увреждания в Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment