28.03.2023
Пулсът на Югозапада Сандански

Земеделска професионална гимназия „Кл. Тимирязев“ гр. Сандански с поредна нова придобивка!

Директорът на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – Емил Терзийски и кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, откриха поредната нова придобивка за училището – нов фитнес център, част от учебния възстановителен център, в който учениците ще провеждат учебни часове по Лечебна физкултура.

Фитнесът е оборудван със съвременни фитнес уреди и предоставя отлични възможности за обучение и спорт.Само преди 10 дни училището откри и нов STEM център за природни науки, изследвания и иновации, което е доказателство за устрема на гимназията към практическо прилагане на знанията, получени в училище.

Иновативният подход за формиране на компетентности в учебната практика, създава изключително възможности за реализация и постигане на реални умения.От 1 октомври фитнесът ще бъде отворен и за външни лица. Той е част от Възстановителен център към ЗПГ „Кл.Тимирязев“ гр.Сандански, който бе открит преди година.

Related posts

Основателите на Македонския културен клуб „Никола Вапцаров“ в Благоевград с петиция в ЕК срещу България

admin

Американският университет отново на върха в рейтинга на българските висши училища: с 2 първи и 3 втори места

Дани Тренчева

Укрепват довеждащия газопровод за Благоевград в района на поддалия мост

Дани Тренчева

Кметът Апостол Апостолов подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по проект „Патронажна грижа + в община Симитли“

Дани Тренчева

Местят открития пазар в Благоевград

admin

Водоснабдяването на улица „Нова махала“ в Симитли ще бъде преустановено на 2 декември

Дани Тренчева

Leave a Comment