29.05.2022
Пулсът на Югозапада Сандански

Земеделска професионална гимназия „Кл. Тимирязев“ гр. Сандански с поредна нова придобивка!

Директорът на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – Емил Терзийски и кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, откриха поредната нова придобивка за училището – нов фитнес център, част от учебния възстановителен център, в който учениците ще провеждат учебни часове по Лечебна физкултура.

Фитнесът е оборудван със съвременни фитнес уреди и предоставя отлични възможности за обучение и спорт.Само преди 10 дни училището откри и нов STEM център за природни науки, изследвания и иновации, което е доказателство за устрема на гимназията към практическо прилагане на знанията, получени в училище.

Иновативният подход за формиране на компетентности в учебната практика, създава изключително възможности за реализация и постигане на реални умения.От 1 октомври фитнесът ще бъде отворен и за външни лица. Той е част от Възстановителен център към ЗПГ „Кл.Тимирязев“ гр.Сандански, който бе открит преди година.

Related posts

Добрият пример! Павел Стоименов пое всички разходи по ремонта на изгорялата къща в село Полена

Дани Тренчева

Огнище на африканска чума по свинете е установено в Благоевградско

Дани Тренчева

Oбщина Благоевград пуска безплатни автобуси на Архангелова задушница

Дани Тренчева

Откраднаха четвърт милион лева от частен дом в Благоевград

Дани Тренчева

Установиха кой е потрошилият над 20 коли в Благоевград

Дани Тренчева

Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли с отлично представяне в първия кръг на Националното състезание „Многознайко“

Дани Тренчева

Leave a Comment