23.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Започва кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) стартира традиционната кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда, която се организира съвместно с Православния информационен център в Благоевград. Кампанията е под мотото:

„Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“, и е за периода от 22.11.2021 г. до 17.12.2021 г.Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност – ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади – като коледна изненада, и др.

Продуктите се събират в Православния информационен център, ул. „Тракия“ 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал Грамада, Благоевград. След това всичко ще бъде разпределено в пакети, които ще бъдат предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.Заради извънредната обстановка във връзка с Covid-19 и тази година няма да се събират храни в офиса на ОбСНВ.Надяваме се заедно и през 2021 г. да успеем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата в нужда!

Related posts

Служители на ТП „ДГС Симитли“ почистиха райони вблизост до горските територии

admin

Софиянец оглавява „Охранителен отдел” в ОД на МВР – Благоевград

Дани Тренчева

Кметът Апостол Апостолов: Честит празник, студенти! Бъдете вдъхновени и устремени по пътя към успеха

Дани Тренчева

Половината ученици от 5-ти до 12-ти клас в Благоевградска област се връщат в клас

Дани Тренчева

4 нови случая на коронавирус в Благоевград

admin

4 са новозаразените с COVID в Благоевград

Leave a Comment