27.07.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Ексшефът на „Общинска охрана” в Благоевград К. Манов става контрольор в ОП „Чистота“

Ексшефът на звено „Общинска охрана“ в общинската администрация на Благоевград Кирил Манов става контрольор по качеството в общинско предприятие „Чистота“, пише в. „Струма“. В момента той се обучава в спецификите на работата от дългогодишната служителка в „Биострой“  Вида Николова, която предстои да излезе в пенсия.

Кирил Манов оглави охраната в общината през 2013 г. и с екип от 7 души осигуряваха обществения ред и сигурност в сградата и района на кметството. Половин година след встъпването му в длъжност през март 2020 г. кметът Румен Томов го освободи и прати на борсата, като мястото му зае Антон Ковачев.

„Отидох на борсата и се захванах с административните процедури по преотреждане на мой частен имот край автомагистрала „Струма“, отговори на въпрос с какво се е занимавал през изминалите 2 г. бившият шеф на охраната. Кирил Манов той има 4 дка до паркинга след моста над Струма под с. Бело поле, от които 2, 3 дка вече са преотредени с възможност за развитие на бизнес. Семейният съвет ще реши какво да развиват върху терена и с тримата му синове обсъждат различни идеи.

„Два месеца бях доброволец към РЗИ на Кулата по време на пандемията. Имах всички ваксини, заради ограниченията и страха от заразяване никой не смееше да работи с хора и инспекцията изнемогваше без персонал. Отидох да помогна  и пътувахме до границата по двама доброволци и един инспектор“, разказа Кирил Манов.

Related posts

Такса смет скара Областната управа и Община Благоевград: ОбС решава колко да плащаме

admin

Община Сандански подменя тротоарните площи от пазара до ГУМ

Дани Тренчева

РИК – Благоевград започна организация за изборите 2 в 1

Дани Тренчева

Затворени са вратите на музея в Благоевград

Дани Тренчева

Клиент вилня в казино в Благоевград

admin

Община Симитли празнува! Соня е финалист в „Гласът на България“!

admin

Leave a Comment