04.12.2023
Пулсът на Югозапада

Дядо Коледа изненада децата от детската градина в село Долно Осеново с коледно шоу и сладки подаръци

По традиция всяка година в навечерието на коледно – новогодишните в детската градина в село Долно Осеново се случва истински празник. Така беше и тази година!

По-рано днес в детската градина пристигна любимият на малки и големи белобрад старец от Лапландия Дядо Коледа, за да зарадва децата със специално коледно шоу и вкусни сладки подаръци.

Всяко от децата имаше възможността да се снима с добрия старец и лично на него да си пожелае подарък за Коледа. Белобрадият старец с интерес изслуша детските желания и обеща на всички да получат красиви дарове за празника, защото са били добри и послушни през цялата година.

По повод предстоящите празници в детската градина ще бъде организиран и благотворителен кулинарен базар, средствата от който ще бъдат дарени на семейство от село Долно Осеново, което се нуждае от помощ.

Базарът ще бъде разположен пред входа на детската градина, като в приготвянето на сладките изкушения ще се включи целия персонал, а родителите ще могат да си закупят от вкусотиите и така да помогнат на свои съграждани.

Related posts

Иван Шишков инспектира укрепването на свлачище при тунел „Железница“

admin

Съмнения за смърт след лекарска грешка в Сандански: Изписаха лекарства за настинка на жена с инфаркт

admin

In Memoriam: Незабравимият и непрежалим Николай Кимчев

Дани Тренчева

Откраднаха пари от шивашки цех в Петрич

admin

Три подвижни избирателни секции за избиратели с трайни увреждания са сформирани в община Симитли

admin

Коледните светлини в село Черниче ще засияят тържествено на 20 декември

Дани Тренчева

Leave a Comment