18.06.2024
Пулсът на Югозапада

Дядо Коледа изненада децата от детската градина в село Долно Осеново с коледно шоу и сладки подаръци

По традиция всяка година в навечерието на коледно – новогодишните в детската градина в село Долно Осеново се случва истински празник. Така беше и тази година!

По-рано днес в детската градина пристигна любимият на малки и големи белобрад старец от Лапландия Дядо Коледа, за да зарадва децата със специално коледно шоу и вкусни сладки подаръци.

Всяко от децата имаше възможността да се снима с добрия старец и лично на него да си пожелае подарък за Коледа. Белобрадият старец с интерес изслуша детските желания и обеща на всички да получат красиви дарове за празника, защото са били добри и послушни през цялата година.

По повод предстоящите празници в детската градина ще бъде организиран и благотворителен кулинарен базар, средствата от който ще бъдат дарени на семейство от село Долно Осеново, което се нуждае от помощ.

Базарът ще бъде разположен пред входа на детската градина, като в приготвянето на сладките изкушения ще се включи целия персонал, а родителите ще могат да си закупят от вкусотиите и така да помогнат на свои съграждани.

Related posts

Акция на полицията в Петрич срещу разпространението на наркотици

Дани Тренчева

Ето какво ще решава ОбС-Благоевград в петък

Десетокласничката Ивана Димитрова от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Симитли с награда от Националния конкурс „Вярата, без която не можем…”

Дани Тренчева

Установиха кой е потрошилият над 20 коли в Благоевград

Дани Тренчева

МРРБ удължи с 2 години срока за откриване на участък от АМ“Струма“-Благоевград-Крупник

Съдът в Дупница наложи наказание на мъж отглеждал коноп в Кочериново

Дани Тренчева

Leave a Comment