29.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Дневен център за възрастни с увреждания – град Симитли получи дарение от „Ангели за България“

На нови, изключително важни придобивки се радват потребителите на Дневния център за възрастни с увреждания в град Симитли. Става дума за уреди за раздвижване, които ще спомогнат на потребителите в тяхната рехабилитация. Дарението, направено за центъра е от „Агнели за България“.

Екипът и потребителите на Дневния център в град Симитли изказват най – сърдечни благодарности към „Ангели за България“ за направеното дарение.

„Благодарим на всички тях, които със своя дарителски жест показаха, че са съпричастни към съдбата на хората с увреждания! Благодарим за това, че накараха хората да се усмихнат и повярват в доброто! Пожелаваме им да запазят своята вяра в доброто и да я предават на всички около тях, за да се случват в живота ни малко, но реално чудеса!“, допълват от центъра.

Related posts

Стартират дейности по саниране сградата на кметство в село Сушица по проект на Община Симитли по Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г.

admin

Община Благоевград поставя нови паркови кошчета в центъра на града

Дани Тренчева

Областният управител на Благоевград Николай Шушков свика спешна работна среща заради поройните дъждове, община Симитли бе представлявана от зам.-кмета Юлиан Мишев

Дани Тренчева

Симитли посреща великденските празници с красива украса

admin

Наркопласьор от Петрич се е признал за виновен за незаконно държане на марихуана с цел разпространение

Започна подготовката за традиционния коледен футболен турнир в Симитли в памет на Иван Янчев

admin

Leave a Comment