18.04.2024
България

Дневен хороскоп за 7 януари 2022

В петък забавленията, добрите преживявания трябва да бъдат насочени към деца и по-млади хора от вас

Повечето събития, които ще възникнат утре и ще привлекат вниманието ви, трябва добре да бъдат огледани, да се избегнат заблуждения, че едва ли не всичко е ок, че нещата се подреждат или някой контролира съответната ситуация. Ние дори не можем да си представим истината за промените, които вървят в момента в личния ни живот и в обществото, където живеем. Виждаме само на повърхността, това, което е видно. Приемаме това, което резонира с нашите нагласи и готовност да приемем едно или друго. Понякога приемаме фалшивите новини за истински, и истинските за фалшиви. Осланяме се на хора с добра репутация, но и те са хора и заблудите и грешките могат да бъдат и в техния живот. Това е време за виждане на света през собствените ни души. Който разбрал, разбрал… Останалите ще имат още да учат…

В петък забавленията, добрите преживявания трябва да бъдат насочени към деца и по-млади хора от вас, които се лутат в тези нови времена, търсейки своето място: на консуматори или производители. На градивна енергия, на добри дела, на качествен живот и преди всичко на ценни знания. Помагайте им!

Овен

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Бъдете активни в спорта. Всичко в крайна сметка опира до парите. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. През петък напрежението ще е високо – не е време за пътувания,  за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще Ви изненада новост от делово естество. С малко пари можете да постигнете много. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Везните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете готови за работа. Резултатите ще Ви зарадват. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Всичко в крайна сметка опира до парите. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Петък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Парите няма да са Ви проблем. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Риби

Петък носи успех на Рибите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Паричните Ви проблеми се решават успешно. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е по-добре да не пътувате.

Related posts

Прогноза за времето 16 декември 2021

Дани Тренчева

Компенсират повече семейства, чиито деца не са приети в детски градини

Дани Тренчева

Ето колко ще получават членовете на СИК

admin

Трима загинаха при тежка катастрофа в Старозагорско

admin

Прогноза за времето

admin

Окончателно: Задържането на Севделина Арнаудова е незаконно

admin

Leave a Comment