19.04.2024
Uncategorized

Дневен хороскоп за 4 март 2022

Овен

Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително….

Телец

В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък, от своя страна, ще Ви даде простор за импровизация . Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!

Близнаци

Денят е свързан със значителни промени в професионалната сфера, и само от Вас зависи, дали те ще бъдат позитивни. Сега от Близнаците се изисква на първо място да бъдат по-умни, да се приспособяват към обстоятелствата и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, конкурентите набират точки, постигат победи, и завоюват симпатиите на Вашите неотдавнашни съюзници. Очакват Ви много проблеми и грижи. Усещането на умора и желанието да захвърлите всичко започнато, ще се появи още в средата на деня. Но не трябва да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.

Рак

Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Днес явно не трябва да вярвате на своя вътрешен глас, защото има вероятност доста подло да Ви излъже. Затова е най-добре да се облегнете на вътрешния глас на Вашия любим човек, или последвайте съвета на онзи, на когото се доверявате. Тогава ще имате възможност да изживеете деня без каквито и да било неприятни сюрпризи.

Водолей

През този ден Вашия любим ще се окаже много надежден човек. С него дори и за секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете твърдо уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва да се отпускате прекалено много, иначе съвсем не бихте могли да минете без него.

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Related posts

Дневен хороскоп за 7 март 2022

Дани Тренчева

Европейската прокуратура и КПКОНПИ подписаха споразумение за сътрудничество

Дани Тренчева

Дневен хороскоп за 16 февруари 2022

Дани Тренчева

Хладно, облачно и дъждовно ще е времето днес

admin

Дневен хороскоп за 17 март 2022

Дневен хороскоп за 16 март

admin

Leave a Comment