09.12.2022
България

Дневен хороскоп за 3 март 2022

Овен

Всичко се движи по положителен начин, както се и очаква. Можете да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения. Вашата уравновесеност и добро самочувствие ви отварят вратите, където отидете.

Телец 

Днешната благосклонност на съдбата не трябва да ви подвежда, тъй като имате нужда от изключително деликатно боравене с финансовите си задължения към трети страни. Юпитер в Риби ви дава повече оптимизъм и това се предава на обкръжението ви, привличайки нови лица.

Близнаци

Някои ще имат подобрение във финансовото положение, други – късмет в сферата на работата. Време е да помислите повече за себе си и здравето си. Дори тялото ви да е претоварено, когато си вземете заслужена почивка и отделите време да релаксирате, ще се почувствате напълно освежени.

Рак

Забавете малко ритъмът, с който се движите. Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Слушайте сигналите на тялото си и направете нещо добро за вашето здраве.

Лъв 

Достатъчно енергични сте, за да се заемете с каквато и да е задача, към която сте се насочили. Имате способността да овладявате нови физически предизвикателства. Използвайте този нов ентусиазъм, който ви помага да издържите в трудни моменти.

Дева

Провеждайте финансовите си дела премерено. Понастоящем сте доста доволни, но трябва да претеглите плюсовете и минусите. Ако потърсите, ще намерите нови добри оферти. Очевидно сте добри слушатели и хората се чувстват добре около вас.

Везни

Днес нищо няма да помрачи доброто ви настроение! Небето ви се усмихва и вие ще му отвърнете. Ще се насладите на приятна, приятелска атмосфера, в която шегите ще бъдат доминиращи. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие.

Скорпион 

Не си позволявайте да бъдете съкрушени, само защото нямате веднага точния отговор на всеки въпрос и решение на всеки проблем. Поддържайте спокойствие, избягвайте да влошавате положението си сами. Често дори сериозните неприятности отминават също толкова бързо, колкото и възникват.

Стрелец

Работете си по задачите и не допускайте другите да ви провокират. Бъдете по-сдържани в изразяване мнението си. Чувствайки се малко несигурни, не забравяйте, че всичко не е фокусирано около вашата конкретна референтна рамка.

Козирог

Тъй като не можете да знаете какво бъдеще ви очаква и нещата могат да се променят доста бързо, подгответе се да бъдете по-гъвкави. Може да последват неприятни последици, ако направите голяма инвестиция или придобивки сега.

Водолей 

Що се отнася до здравето, сте в период, в който като цяло ще сте отслабени, с ниска енергия и са възможни проблеми поради умора и нервно претоварване. Проверете кръвната си картина в най-скоро време.

Риби 

Ако сте подложени на стрес, един от начините за облекчаването му, е да подходите към живота по по-забавен и позитивен начин и да се опитате да разведрите обстановката си. Здравето е последното нещо, което трябва да пренебрегвате. Вместо това, обърнете му повече внимание.

Related posts

Полицията няма да разследва палежа на 500 годишен дъб

admin

Почитаме трима светци

admin

Купуваме още осем самолета F-16 блок 70

admin

До сряда у нас времето ще е слънчево, от четвъртък започва понижение на температурите

admin

Двама полицаи с обвинение за искане и приемане на подкуп

admin

Втори ден протестират превозвачите в Пловдив

admin

Leave a Comment