20.06.2024
България

Дневен хороскоп за 29 декември 2021

Овен 

Ще разберете, че много хора около вас са по-чувствителни и крехки, отколкото показват. Не всички са в състояние да разкрият своите слабости. Не е нужно да си мислите, че са несправедливи към вас, това е просто техният защитен механизъм.

Телец 

Днес трябва да положите всичките си усилия и да се съсредоточите върху взаимоотношенията, тъй като това е ден за партньорство. Денят може да бъде изключително натоварен, със събития, срещи или разговори.

Близнаци 

Важно е да сте организирани, да контролирате импулсите си и да се откажете от останалото. Всичко, което не е свързано с вас, с вашите интереси, което не е наистина необходимо и важно, пуснете го, защото нещата ще се оправят от само себе си. Това е ден, в който трябва да се погрижите и за здравето си.

Рак 

Денят може да бъде лек и спокоен. Ще се съсредоточите повече върху нещата и хората, на които държите. Освен това, това е много добър ден за забавление и свободно време. Само внимавайте да не нараните някого с думите си по непредпазливост.

Лъв 

Днес преминавате на автопилот. Трудно ви е да се развълнувате за определени неща. Може да се окаже, че вашият ден се характеризира с липса на мотивация и недоволство. Една от причините е и дъждовното и мъгливо време.

Дева 

Вашите приятели са мощна и лечебна среда за вас, на която винаги можете да разчитате. Те знаят от какво имате нужда, преди да сте го почувствали още. Обърнете внимание на промените в настроението. Може да сте едновременно решителни и неуверени, весели и тъжни.

Везни

Не е добър ден за импулсивни действия. Добър ден обаче да поставите нещата в ред и да се отървете от ненужното, като по този начин освободите пространството за положителната енергия на промяната. Възможни са неочаквани срещи. Време е да простите старите обиди и да се помирите със скъпи хора.

Скорпион 

Благоприятен ден. Изпълнени сте с енергия и позитивност, а негативните мисли, които може би са ви доминирали в предишните дни, отстъпват. Вие сте ентусиазирани да продължите напред и да постигнете целите си.

Стрелец

Може да сте обхванати от безпокойство за финансите си днес, тъй като животът около вас става все по-скъп. Ако обаче се вгледате по-внимателно в нещата и пренаредите малко някои от елементите, скоро става ясно, че положението не е толкова лошо, колкото си мислите.

Козирог

Днес една среща или разговор могат да събудят любопитството ви и да тръгнете да вървите по стъпките на дадена тема. Въпреки всичко, това, което откриете там, може да се окаже нещо съвсем различно от това, което първоначално сте очаквали.

Водолей

Изпълнени сте с очаквания, на които вашата среда не може да отговори. Настроенията ви идват и си отиват като облаците в зимното небе, но трябва да намерите средната точка (златната среда), преди да избухне емоционална буря.

Риби 

Опитайте се да контролирате реакциите си и да показвате възможно най-малко истинските си емоции. Преди да кажете нещо, пребройте до три. Днес може да ви е трудно да изберете между две опции, тъй като и двете са по ваш вкус.

Related posts

Министър Сандов: Засилен е контролът за внос на нерегламентирани отпадъци

Дани Тренчева

Нови правила за работата на депутатите

Дани Тренчева

Ръст на делата за кражби в Кюстендил и Дупница

admin

Икономист: Новият бюджет е кредитна карта без лимит

Дани Тренчева

Алибегов: Няма да затворим заведенията в полунощ, няма да се дадем без битка

Дани Тренчева

С кого е бил преди смъртта си Ангел Христов

admin

Leave a Comment