24.04.2024
Благоевград

Дневен хороскоп за 20 април 2022

 

Енергиите на деня са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на случващото се. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Благоприятно за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Овен

Време е за действие, но само ако сте го планирали внимателно предварително. Вие държите да оставите впечатление у някого, така че наистина ще се опитате да постигнете това. Доверете се на вродения си чар и се отнасяйте към заобикалящите ви с неустоима усмивка.

Телец

Луната не благоприятства вашите инициативи. На работа рискувате да се скарате с някого поради дребно недоразумение. Добре ще постъпите да отстъпите малко, да преосмислите някои неща, но не се изолирайте твърде много.

Близнаци

Денят ви ще бъде натоварен повече с някои дейности. Ситуацията, в която се намирате може да е предизвикателна, но имате шанс да я преодолеете. Трябва да действате в съответствие с приоритетите си.

Рак

Плановете ви вероятно няма да вървят според очакванията ви. Не се опитвайте да насилвате нещата, тъй като рискувате да влезете в спор с близки хора. В любовния си живот бъдете по-предпазливи в подхода си.

Лъв

Много добър и потенциално успешен работен ден предстои, така че всички професионални лостове се очаква да бъдат под ваш контрол. Възможни са важни контакти. Проверете по-добре, когато става въпрос за документи, за да избегнете по-сериозни грешки и пропуски

Дева

Днес може да сте малко по-нервни, притеснени от ситуации или обстоятелства, които възникват пред вас. Не се нервирайте – всичко ще се развие във ваша полза. Ще се справите с трудностите, но не бъркайте смелостта с ненужното безразсъдство.

Везни

Не вземайте решения прибързано или в състояние на афект. Ако се съмнявате в някои проблеми или чувствате, че сте на кръстопът, изчакайте, сега не е моментът да разрешавате нещата. Възможно е да ви мъчи безсъние.

Скорпион

Въпреки че сте натоварени с многобройни задължения, всичко ще приключи без големи проблеми. Имате нужда от повече внимание и разбиране от любимия човек. Въпросът е какво и колко предоставяте вие.

Стрелец

Бъдете гъвкави с хората, с които работите, защото имате нужда от тяхната подкрепа и помощ и няма причина да се притеснявате. Проблемът може да са някои несвършени задължения от предходния период.

Козирог

Енергията на този ден ви подхожда идеално и можете наистина да се посветите на важните за вас въпроси. Транзитната Луна ви носи като цяло добро настроение, но с периодични колебания.

Водолей

Имате толкова много задачи в дневния си ред, че не знаете с какво да започнете първо. Ще се опитате да се измъкнете от всички извънредни дейности, както и да се освободите по някакъв начин от обичайните ежедневни задължения.

Риби

Въпреки че винаги сте готови да кажете директно какво мислите, днес все пак трябва да проявите малко такт и дипломация. Опитайте се да избягвате хора, с които бихте могли да влезете в конфликт. Придържайте се към своята част от задълженията.

Related posts

Кметът на Благоевград Илко Стоянов, посредством инструментът ДПС прокара кредитът за 17 400 000лева

admin

5-има благоевградски прокурори в „люта“ битка с общо 250 колеги за 15 щата в 4 апелативни прокуратури

admin

Откриха банкова сметка в помощ на семействата, засегнати от пожара в квартала „Струмско“

Дани Тренчева

Постоянен арест за благоевградчаните Вили Бореца и Й. Ортакчийски – бат Дана, заловени с 90 кашона цигари „Карелия“ без бандерол

admin

За осма поредна година Ултрас „Левски“ – Благоевград организира турнир в памет на Апостола

73-годишен мъж блъсна жена на пешеходна пътека в Благоевград

Петър Петров

Leave a Comment