28.05.2024
България

Дневен хороскоп за 18 февруари 2022

ОВЕН

В изгодни позиции сте относно осъществяване на материални придобивки, но не е лошо да избягвате конфликти и да не се отказвате предварително от постигане на целите си. Склонни сте към прибързани действия без достатъчна осведоменост за перспективите.

ТЕЛЕЦ

Късметлии сте в петък. Имате шанс да предприемете нещо ново, да осъществите перфектно програмата си, но постиженията едва ли ще бъдат лесни. Някои Телци ще пропуснат възможностите си поради много емоции, нерви и загуба на интереси.

БЛИЗНАЦИ

Не пренебрегвайте интуицията си, в повечето случаи правилните действия ще се дължат на вътрешния усет. Възможни са неприятности от семейно естество, но ще ви радва компанията на приятели. Ще разберете нещо, укривано от вас, за личния или деловия ви живот, но не прибързвайте.

РАК

Петък е малко нервен поради необходимостта от спешни действия или внезапно заминаване. Освен това доста Раци са затормозени от многото неизвестни в развитието на любовните им дела. Необходима е решителност. Не отлагайте задачи, намерете необходимата информация, за да си спестите грешки.

ЛЪВ

В делови аспект петък ще ви сблъска с трудности и нищо чудно да промените програмата си. Действително имате материален шанс, но в много случаи се придружава с конфликти и неприятни последици. Освен това е хубаво да сте добре информирани. Денят е благоприятен за любов.

ДЕВА

Денят е нервен за Девите, застрашени сте от финансови загуби по професионална линия. Наблюдават се много неизяснени обстоятелства, търсете изчерпателна информация. Петък е благоприятен за бизнес и търговия с предмети на изкуството. Ще ви върви и в любовта. Ще получите изгодно предложение.

ВЕЗНИ

Въпреки че не може да се говори за емоционалната стабилност, поне в живота ви настъпва пълна яснота. Знаете какво предстои и можете добре да организирате делата си. Не изпреварвайте събитията, за да се предпазите от грешки. Късметът е с вас и звездите обещават удовлетворение.

СКОРПИОН

Петък е напрегнат поради многото задачи за изпълнение, но ще се справите. Избягвайте конфликти. Възможно е някои от вас да бъдат изненадани с пристигането на роднина, което ще обърка плановете ви, но пък ще се радват на приятни преживявания. Пазете се от сблъсъци с влиятелни мъже.

СТРЕЛЕЦ

Денят е много сполучлив, особено за творческа изява и любов. Денят по принцип обещава делови напредък и постигане на желани позиции. Въпреки притесненията и все още неизяснените перспективи имате изгодни възможности за професионална реализация. Избягвайте конфликти, които водят само до недоразумения и изблици на гняв, придружен с крясъци.

КОЗИРОГ

И за вас петък се свързва с изгодни възможности за материални придобивки, но надали ще ги постигнете без отрицателни емоции. Пазете се от допускане на грешки в работата, стремете се към изчерпателна осведоменост. Не се доверявайте излишно, не разчитайте изцяло на обещанията, дадени ви в момент на емоционабен изблик или поради чуждо лицемерие.

ВОДОЛЕЙ

Денят носи късмет и много емоции. Внимавайте, склонни сте да допускате грешки в интимния си живот. Намерете време за приятелите и близките. Ще бъдете обнадеждени от радостни съобщения, нови перспективи. Не са изключени и протекции. Наблюдават се обаче тревоги от любовно естество, където със сигурност ще трябва да положите усилия, за да оправите нещата.

РИБИ

Възможни са трудности, но все пак не сте лишени от благоприятни условия да свършите важни задачи. Имате финансов шанс, стига да проявите умение в общуването и да не допускате грешки във воденето на делата си. Внимавайте, заради любов може да претърпите материални загуби. Някои от вас трябва да преразгледат плановете си и да отстранят пропуските.

Related posts

Корнелия Нинова: Днес сутринта в 7:30 ч. в дома ми дойдоха двама униформени

admin

Черна статистика

admin

ДПС подкрепят изгонването на руските дипломати

admin

Внимание, отрицателни температури! Жълт код за 19 области

admin

Средно по 50 човека на ден са губили живота си в изминалите 700 дни на пандемия

Дани Тренчева

Главна дирекция „Национална полиция“ извършва проверка по сигнал в три университета в София

Дани Тренчева

Leave a Comment