02.02.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Дванадесетокласници от училището в Симитли с мил жест към класния си ръководител по повод 8-ми март и предстоящия им абитуриентски бал

На днешния Международен ден на жената дванадесетокласници от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли решиха да зарадват класния си ръководител Вяра Боянска, не само за празника, но и по повод предстоящия им абитуриентски бал.

Учениците, не случайно, избраха точно 8-ми март за деня, в който да поканят своя учител на едно от най – важните събития в техния живот – завършването на гимназията. Учителката прие поканата с много радост и сълзи на очи.

Учениците бяха изработили специален надпис, на който бе изписано „Ще дойдете ли с нас на бала?“, като всяка буква държеше отделен ученик. За класната Боянска бяха предвидили красив цветен букет и вкусни бонбони.

Идеята на големите ученици много допадна и на по – малките възпитаници на училището в Симитли, които обещаха да продължат тази традиция и в бъдеще!

Related posts

Кметът на Община Симитли: Честит празник, студенти!

admin

Децата от група „Калинки“ към филиал „Ян Бибиян“ на ДГ „Радост“ – Симитли представиха ритуалите и поверията свързани празника на Св. Мина

Дани Тренчева

Започна изграждането на параклиса „Св. Четиридесет мъченици“ в село Полето

Дани Тренчева

Благоевград грейва празнично на 6 декември

Дани Тренчева

Главният прокурор Иван Гешев пред ученици от Петрич: Само в България може да има протести в защита на корупцията

admin

Всички ученици в община Симитли се връщат присъствено училище

Дани Тренчева

Leave a Comment