17.06.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Дванадесетокласници от училището в Симитли с мил жест към класния си ръководител по повод 8-ми март и предстоящия им абитуриентски бал

На днешния Международен ден на жената дванадесетокласници от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли решиха да зарадват класния си ръководител Вяра Боянска, не само за празника, но и по повод предстоящия им абитуриентски бал.

Учениците, не случайно, избраха точно 8-ми март за деня, в който да поканят своя учител на едно от най – важните събития в техния живот – завършването на гимназията. Учителката прие поканата с много радост и сълзи на очи.

Учениците бяха изработили специален надпис, на който бе изписано „Ще дойдете ли с нас на бала?“, като всяка буква държеше отделен ученик. За класната Боянска бяха предвидили красив цветен букет и вкусни бонбони.

Идеята на големите ученици много допадна и на по – малките възпитаници на училището в Симитли, които обещаха да продължат тази традиция и в бъдеще!

Related posts

Пирин (Благоевград) започна подготовка за новия сезон

„Югозападна болница“ очаква финансова помощ за борба с COVID-19

Дани Тренчева

Община Банско предоставя безплатно фиданки на всеки, който желае да подкрепи пчеларството

admin

Кметът Апостол Апостолов по повод Деня на българската община: Само в диалог с гражданите можем да градим по – добро бъдеще за нашата община

Дани Тренчева

МРРБ удължи с 2 години срока за откриване на участък от АМ“Струма“-Благоевград-Крупник

Лек автомобил горя в Сандански

Дани Тренчева

Leave a Comment