08.06.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли посрещнаха Дядо Коледа, който пристигна с училищния автобус

Директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли Таня Янкова, учители и ученици посрещнаха един желан за малки и големи гост – Дядо Коледа. Още от ранни зори той беше тръгнал с училищния автобус и благополучно, с много настроение, пристигна в училище.

„Нека е тиха и свята Коледната нощ, здравето, радостта, щастието, успехите бъдат с всички вас!“, пожела на ръководство, учители и ученици белобрадият старец. Гостът от Лапландия още, че в Коледната нощ всеки ще получи желания от него подарък.

Учениците посрещнаха Дядо Коледа в коридорите на учебното заведение с много усмивки, трепетни вълнения, песни и стихотворения.

Related posts

Децата от филиал „Крупник” на Детска градина „Радост“ се запознаха с обичаите, поверията, празничната трапеза и гадаенето на Димитровден

Дани Тренчева

Кметът Апостолов: След оценка на държавна приемателна комисия новият мост между Симитли и кв. Ораново ще бъде пуснат в експлоатация

Дани Тренчева

Маруся Филатова: В плана ни за интегрирано развитие ще бъде дефинира нова визия, стратегическите цели и приоритетите за развитието на община Симитли в периода 2021 – 2027 г.

Дани Тренчева

След водното бедствие: Каква е ситуацията в Югозападна България

Дани Тренчева

Отбора на „Септември“ (Симитли) с нова придобивка

admin

Дневен център за възрастни с увреждания – град Симитли получи дарение от „Ангели за България“

Дани Тренчева

Leave a Comment