29.05.2024
България

Възстановено е движението през Хаинбоаз

Възстановено е движението през Прохода на Републиката, който беше затворен за изваждане на пропаднал в пропаст през мантинелата тир.

Заета е едната лента след Мишеморков хан към Предела, полицейски екипи регулират движението в свободните две ленти, съобщи за „Хоризонт“ Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление във Велико Търново. 

Румънски тир се е обърнал в канавката на главния път Русе – Велико Търново преди село Самоводене. Камионът не пречи на движението.

По-рано бе съобщено, че републиканските пътища в област Велико Търново са почистени и проходими при зимни условия, а катастрофа в района на Пчелиново в област Стара Загора затруднява движението в Прохода на Републиката.

17 снегорина и пясъкоразпръсквача обработват републиканската пътна мрежа във Великотърновско, заяви по-рано Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление.

„През Прохода на Републиката имаме откъслечни случаи, основно тежкотоварните автомобили – неспазване на предимство, отнемане на предимство, не спазват ограниченията на скоростта“.

Снимка: БГНЕС

Related posts

БЛС сезира етичната комисия заради изказвания на доц. Атанас Мангъров

Дани Тренчева

Служители на „Автомагистрали – Черно море“ще блокират АМ „Хемус“

admin

Спецпрокуратурата разследва вицепремиера Асен Василев

admin

Експерт по експлозиви: Взривът за атентата срещу Гешев вероятно е бил поставен във въздуха

admin

МВР задържа 43-ма нелегални мигранти край Костинброд

Дани Тренчева

Свободни места в елитната Национална гвардейска част

admin

Leave a Comment