30.09.2022
България

Възстановено е движението през Хаинбоаз

Възстановено е движението през Прохода на Републиката, който беше затворен за изваждане на пропаднал в пропаст през мантинелата тир.

Заета е едната лента след Мишеморков хан към Предела, полицейски екипи регулират движението в свободните две ленти, съобщи за „Хоризонт“ Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление във Велико Търново. 

Румънски тир се е обърнал в канавката на главния път Русе – Велико Търново преди село Самоводене. Камионът не пречи на движението.

По-рано бе съобщено, че републиканските пътища в област Велико Търново са почистени и проходими при зимни условия, а катастрофа в района на Пчелиново в област Стара Загора затруднява движението в Прохода на Републиката.

17 снегорина и пясъкоразпръсквача обработват републиканската пътна мрежа във Великотърновско, заяви по-рано Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление.

„През Прохода на Републиката имаме откъслечни случаи, основно тежкотоварните автомобили – неспазване на предимство, отнемане на предимство, не спазват ограниченията на скоростта“.

Снимка: БГНЕС

Related posts

Ресторантьорите: Ще водим война с държавата, викайте танковете срещу нас

Дани Тренчева

БЧК откри банкова сметка за пострадалите от кризата в Украйна

Дани Тренчева

Вече има тестове за малките ученици в цялата страна

Дани Тренчева

Президентът очаква конкретни стъпки по многобройните обещания на РС Македония

admin

Акция на три държавни институции по пътищата в страната

admin

Проф. Кантарджиев: Антигенните тестове не бъркат грип с COVID, не може коза с овца да се сбърка

Дани Тренчева

Leave a Comment