04.10.2023
България

Възстановено е движението през Хаинбоаз

Възстановено е движението през Прохода на Републиката, който беше затворен за изваждане на пропаднал в пропаст през мантинелата тир.

Заета е едната лента след Мишеморков хан към Предела, полицейски екипи регулират движението в свободните две ленти, съобщи за „Хоризонт“ Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление във Велико Търново. 

Румънски тир се е обърнал в канавката на главния път Русе – Велико Търново преди село Самоводене. Камионът не пречи на движението.

По-рано бе съобщено, че републиканските пътища в област Велико Търново са почистени и проходими при зимни условия, а катастрофа в района на Пчелиново в област Стара Загора затруднява движението в Прохода на Републиката.

17 снегорина и пясъкоразпръсквача обработват републиканската пътна мрежа във Великотърновско, заяви по-рано Венцислав Ангелов, директор на Областното пътно управление.

„През Прохода на Републиката имаме откъслечни случаи, основно тежкотоварните автомобили – неспазване на предимство, отнемане на предимство, не спазват ограниченията на скоростта“.

Снимка: БГНЕС

Related posts

Христо Иванов призова двете кандидатури за управител на БНБ да бъдат оттеглени

admin

„Възраждане“ искат оставката на здравния министър заради починалата пред Спешното във Враца жена

Дани Тренчева

Бойко Борисов е склонен да търси подкрепата на ДПС при съставяне на кабинет

Дани Тренчева

ГЕРБ иска отмяна на мораториума

Дани Тренчева

СЕМ осъди посегателство срещу репортери по време на протеста в сряда

Дани Тренчева

Млад шофьор помете мъж на електрическа тротинетка

admin

Leave a Comment