27.07.2024
112 Пулсът на Югозапада Сандански

Бременна жена катастрофира край Сандански

Бременна жена от санданското село Вълково самокатастрофира с лек автомобил „Ауди” на пътя Стара гара – с. Вълково, на метри от моста на р. Струма.

Жената е настанена в МБАЛ „Югозападна болница” с леки травми. Оставена е под наблюдение, за да се следи и състоянието на плода. Причината за пътния инцидент е образувалата се огромна локва на пътното платно след падналия дъжд през последното денонощие.

Жената се е движила към Сандански, когато автомобилът е влязъл във водния капан, водачката е изгубила управление и се е забила в крайпътния скат. Вчера на обяд аудито бе още на мястото на инцидента. До образуването на локвата с дъждовна вода се стигнало, след като собственик на имот е изкопал ров, за да не се стича водата в неговия терен.

От община Сандански провериха мястото на пътния инцидент и предприеха спешни мерки за премахване на насипа, който пречи водата да се изтича от пътното платно към речното корито.

Източник: struma.bg

Related posts

На Богоявление в Симитли… започват записванията на желаещите да участват във ваденето на кръста от река Струма

Дани Тренчева

Над 120 хил. души в област Благоевград вече са ваксинирани срещу COVID – 19

Дани Тренчева

„Български възход“ регистрира листата си с кандидат-депутатите за 1 МИР – Благоевград

admin

Община Сандански подменя тротоарните площи от пазара до ГУМ

Дани Тренчева

Отстранена е аварията на довеждащия водопровод, поради която кв. „Ораново“ остана без вода

Дани Тренчева

Центърът за настаняване от семеен тип в село Брежани организира коледен базар с ръчно изработени подаръци, сувенири, икони и играчки

Дани Тренчева

Leave a Comment