04.03.2024
112 Петрич Пулсът на Югозапада

Акция „антидрога“ в Петрич и Долно Церово

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.
Вчера в град Петрич е извършена проверка на жилище, обитавано от 24-годишен мъж и 17-годишен младеж, в което е намерена и иззета около 8,69 килограма полусуха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. На втори адрес в града, полицейските служители са открили положен да се суши около 1,025 килограма канабис, а 23-годишният обитател на дома е задържан. На същата дата е проверена и селскостопанска постройка в местността Бухото, землище на гр. Петрич. Намерена и иззета е полусуха тревиста маса, която е била разположена да се суши. След направен полеви тест, същата е реагирала положително на канабис с тегло около 5,345 килограма.

В следобедните часове на деня, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, в двор на къща в местността Кантона, землище на с. Долно Церово са открити засадени около 60 бр. тревисти растения. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 19,95 килограма.
По случаите са образувани досъдебни производства.

Related posts

Двама задържани за купуване на гласове в Петрич

admin

Бойкот: Учители напуснаха класните стаи в Петрич

Дани Тренчева

Поликлиниката в Банско с нова визия

admin

Министър Везиева: Благоевград има потенциал за развитие на креативна и рекреативна индустрия

Дани Тренчева

Деца събраха за часове 5000 лева на благотворителен базар в Банско

Дани Тренчева

Завишена мътност на водата в Благоевград

admin

Leave a Comment