03.05.2024
Без категория

Дневен хороскоп за 25 февруари 2022

ОВЕН
Успешен петък за Овните. Възможни са известия, които налагат да действате внимателно и мъдро. Може би касаят наследство, добре е да приемете съвета, който ще ви предложи мъж. Служебният ден се характеризира с някаква промяна, която ви притеснява, но бъдете търпеливи и изчакайте.

ТЕЛЕЦ
Петък е важен за Телците, защото се свързва с внезапно възникнали ангажименти, които не търпят отлагане. Обезпокоени сте и с мрачни мисли. Във финансово отношение разчитайте на подкрепата на мъж. На работното място се забелязва ентусиазъм и желание да помагате, но не прекалявайте.

БЛИЗНАЦИ
Емоционален петък за Близнаците и в повечето случаи те са приятни. Имате парични притеснения и за някои може да е причина за апатично настроение в службата. Добре е да се вслушате в съвета на близък човек. За някои има добри съобщения за близки хора. Позовавайте се на интуицията си.

РАК
Доста сдържани и с изявен практицизъм са Раците днес. При повечето от вас петък е хубав ден. Професионално ще е добре да изпълнявате подчинена работа, можете да се надявате да се сбъднат желанията ви. При бизнесмените са възможни проблеми в партньорските отношения.

ЛЪВ
Петък носи при Лъвовете новини, свързани с неприятности от професионална гледна точка и може би става въпрос за наранено честолюбие. Подчинете се и не отдавайте голямо значение на обидите. Бизнесмените имат неприятен и отегчителен ден, активизирайте се за постигане на добри резултати.

ДЕВА
В петък има промяна при Девите – личностна или просто ситуацията около вас е променена. Вероятно е благоприятна, тъй като налице са нови стимули и надежди. Силна е професионалната ви изява днес и ще се радвате на успех и специално внимание от страна на шефове и материални придобивки.

ВЕЗНИ
В петък Везните ще се чувстват особено щастливи. Повишена е вашата емоционалност и чувството на завоеватели в любовта. В делови аспект имате помощта на влиятелен мъж, а търговците и бизнесмените могат да се радват на дългоочаквани придобивки и финансови постъпления.

СКОРПИОН
В лошо настроение и дори агресивни са някои Скорпиони днес. Склонни сте строго да осъждате околните и да “раздавате” съвети, но вие също се нуждаете от такъв. За мнозина се налага да потърсят консултации с юрист, а някои печелят съдебно дело в петък. Забелязват се промени в контактите.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са енергетизирани и със засилени способности за справяне в трудните ситуации. Петък се очертава нелек ден за мнозина. Имате служебни неприятности, които водят до негативни финансови промени. Промени настъпват в работното ви ежедневие, увеличава се натоварването ви. Видно е раздразнението и гневливостта ви, които са лоши съветници.

КОЗИРОГ
С обиди и огорчения посрещате петък, въпреки че денят предлага добри възможности за успешно развитие. Има промяна по отношение на връзка с чужбина при някои от вас. Повечето от Козирог ще се радват на приятен служебен ден и нечие покровителство. Спокойствие и уют у дома. Приятели ще ни посетят у дома и ще изкарате вечерта доста емоционално.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са настроени алтруистично, реализира се в дейности, засягащи вашите близки или хора, на които просто поради симпатии ще помогнете. Някои са вътрешно обезпокоени относно служебна работа, добре е да се консултирате с компетентен човек. Ще ви се даде добър съвет от позицията на човек, който повече е видял от живота, т.е. има повече опит.

РИБИ
Отегчение и неудоволствие са основните черти, които ви характеризират днес. Има съобщения в службата, които може да ви подразнят, но все пак по-добре е да се примирите и да не излизате извън рамките на правдата си, както и да не показвате раздразнение към колегите си. Семейните да обърнат по-голямо внимание на брачния партньор.

Related posts

Детско юношеската школа на Пирин – Благоевград: Съмнения, надежди, лъжи и перспективи за децата

admin

По-високи санкции и контрол при ремонтите на пътища

admin

Прогноза за времето

admin

Германия доставя „над 350 генератора“ на Украйна

admin

До 15 хил. лв. безвъзмездна помощ за слънчеви панели на домакинствата

admin

Православната църква почита паметта на Свети пророк Илия (Илинден)

admin

Leave a Comment