01.05.2024
Без категория

Дневен хороскоп за 10 февруари 2022

ОВЕН
Професионалният четвъртък няма да бъде много лек за вас. С началниците има все още неизяснени неща и се налага да балансирате или да изчаквате. Не бива да се гневите в службата си и дома, защото това би могло фатално да попречи на делата ви.

ТЕЛЕЦ
Вашата активност е завидна, Телци, в четвъртък. Действайте далновидно, а доказателство за възможностите ви ще бъдат успешните контакти за деня. Бъдете стриктни към финансовите отношения с партньори или организации. Бъдете много внимателни в дома си, възможни са неприятности.

БЛИЗНАЦИ
Делови, весели и с голям творчески потенциал са Близнаците днес. Онова, което ви предстои в четвъртък, никак не е малко и няма да имате лично време и контакти по различни поводи. Бизнесмените държат всичко в ръцете си сега, а работата зависи само от желанието им.

РАК
Положението, в което днес се намират мнозина от вас, не е много добро. Причините за недоволство и раздразнение са свързани с невъзможността за спечелване на пари. За други от Рак раздразнението се отнася до скъсване на отношенията с роднини или колеги.

ЛЪВ
Днес при Лъвовете е особено засилено “шестото чувство”, което ви заставя да бъдете по-затворени и мълчаливи, вършейки делата си в условията на известна тайнственост. Като възможности за действия обаче не сте ограничени и можете да постигнете намеренията си. Разчитайте на себе си.

ДЕВА
В четвъртък Девите ще постигнат успехи, и по-специално онези от вас, които работят в съдружие – бизнес, съвместни разработки, търговия. Вашите контакти днес са свързани с пари. Денят е ползотворен за сключване на договори, наемане на нова работа. Бъдете много внимателни!

ВЕЗНИ
Днес повечето от Везни са изцяло ангажирани с личните си желания и стремежи. А те най-често се отнасят към интимните контакти. При мнозина са чувствително нарушени, ще ги балансирате, като гледате по-обективно на нещата. В службата си бъдете внимателни.

СКОРПИОН
В четвъртък повечето Скорпиони ще се възползват от силните си позиции, за да постигнат желанията си. Не бива да се стига до безогледност, но някои ще си го позволят. Разумно е да действайте последователно. Мислете, преди да предприемете каквото и да е. Избягвайте гнева у дома.

СТРЕЛЕЦ
Тих и спокоен е четвъртък за Стрелците. Настроението на почти всички е повишено, а действията ви са успешни. В делово отношение няма да се сблъскате с препятствия. Не провеждайте делови преговори. Отложете ги за друг ден. Грешите в преценките си относно интимния живот.

КОЗИРОГ
Четвъртък е изпълнен с труд при вас. С доста висока творческа изява сте, което не може да остане незабелязано. Организаторските ви качества са силно изявени сега и някои трябва да се възползват от тях, за да извършат реорганизации в бизнеса си. Добре е да се съобразявате с парите си и да се пазите от излишни харчове. Очаква ви пътуване.

ВОДОЛЕЙ
Честолюбието ви е неудовлетворено, а това често се превръща в база за неконтактност. Ако така сторите днес, ще сгрешите, защото четвъртък носи пълна реализация в това отношение. Имате блестящи идеи, които днес спокойно можете да изложите пред хора, на които вярвате. Служебният ви ден ще бъде ползотворен.

РИБИ
Силно изразено е желанието ви за властване, но вероятността да го осъществите именно днес е минимална. Налага се да се справите с недоволството, което бушува у вас, за да можете в атмосферата на душевно спокойствие да организирате творческите си сили.

Related posts

Прогноза за времето

admin

Цената на агнешкото за Гергьовден

admin

Днес православната църква почита преп. Теодосий Велики. Преп. Теодосий Антиохийски

admin

МВР „санкционира“ водачките в Пловдив

admin

Мият входно–изходните булеварди в София заради жегите

admin

Шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия

admin

Leave a Comment