02.05.2024
България Политика

„Има такъв народ“ и „БСП за България“ се скараха в кулоарите на парламента

„Има такъв народ“ (ИТН) и „БСП за България“ влязоха в словесен сблъсък в кулоарите на парламента малко преди края на днешното пленарно заседание. Пред медиите доскорошните коалиционни партньори си размениха обвинения за програмата за работа на Народното събрание, за преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат, за предложението Асен Василев да бъде номинация за премиер и др.

Най-напред на брифинг председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов заяви, че в последните дни „Продължаваме Промяната“ (ПП) и БСП са се „упражнявали“ върху ИТН. „Как ние сме някаква спирачка за антикорупционно законодателство, в момента в залата кворумът падна поради липсата на БСП“, заяви той. „И сега този прословут закон за КПКОНПИ няма да мине дори на първо четене“, добави Йорданов.

Докато той говореше приближиха председателят на „БСП за България“ Георги Свиленски и други депутати от левицата. Те останаха да изслушат брифинга на ИТН, като заявиха пред журналисти, че ще отговорят веднага на твърденията.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Радев и екипът му също се самоизолираха

Дани Тренчева

Значителна облачност днес

admin

Гранични полицаи участвали в схеми за трафик на мигранти

admin

Изборните промени, които партиите (не) трябваше да направят

admin

Искрен Митев от ПП: Мафията вече си няма държава

admin

Без движение по АМ „Струма“, докато не приключат огледите на мястото на катастрофата

Дани Тренчева

Leave a Comment