18.10.2024
112 България

Мъж преби украинка и я изхвърли гола и боса на стълбите

„Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не ѝ се разбираше нищо“. Това разказват съседите в блок 117 в кв. „Хаджи Димитър“ в София, станали свидетели на последствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник срещу сряда.

След него насилникът се барикадира и до сряда на обед полицаи преговаряха с него да ги пусне, пише „Офнюз“.

Информацията за инцидента се появи най-напред в БНР, по-късно МВР я потвърди пред БТА. И на двете места, както и в дописката на „Офнюз“, акцентът беше барикадиралия се, а мимоходом се споменаваше, че преди това е изведена жена „за която има съмнения, че е станала жертва на насилие“, пише „Дарик“.

„Офнюз“ разполага със снимки на пребитата жена. Те са ужасяващи. Няма да ги пуснем. Можем да ви уверим, че няма никакво съмнение дали е имало насилие. Кадрите са на обезобразена и смляна от бой жена, подута до неузнаваемост“, пишат от медията.

Жената е украинка, говори много слабо български. С насилника са имали любовни отношения. Нанесла се е да живее при него преди около два месеца.

„Тя е поне втората жертва на насилника. Той се е нанесъл под наем в апартамента на осмия етаж не много отдавна. Преди 4 месеца той отново е пребил и изхвърлил от апартамента друга жена. Виждали сме го с още няколко жени, които живееха там за кратко и после изчезваха“, разказват съседи. Те се съмняват, че и други жени са ставали жертва на чара и юмруците на насилника.

Биячът се казва Орлин Гигов и е бивш шофьор в МВР-болница. Има криминални регистрации.

„Когато подадохме сигнала, дойдоха 25 полицаи, две линейки и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се“, разказват съседите.

Откараха украинката, след това 5 часа се суетяха дали да влизат в апартамента, или да преговарят. Първоначално Гигов не давал признаци, че е в апартамента, след около 5 часа започнал да преговаря. Когато излязъл, имал резка на ухото. Твърдял, че украинката го е нападнала и той действал в самоотбрана. Последните 3 часа от „акцията“ минали в шеги и закачки. Гигов и полицаите се потупвали по рамото и се наричали един друг „колега“.

„Обясняваше им, че украинката е „от друго стадо“, а те са колеги и полицаите одобрително хихикаха“, разказват съседите. Казал още, че от 3 дни я бие и „у тъпия вход няма никой, дето да му каже „копче“.

Въпреки информацията, че е задържан, Гигов си е у дома и шумно ремонтира вратата на апартамента си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прогноза за времето 30 декември 2021

Дани Тренчева

Северна Македония заличи български клубове

admin

168 са новите случаи на COVID-19 у нас

Мъж без книжка си спретна гонка с полицията, заби се в дърво

Дани Тренчева

Устоановиха собственика на картата, от която е била изпратена заплахата срещу Каримански

admin

Окончателно: Георги Николаев остава за постоянно в ареста

admin

Leave a Comment