01.12.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

„Помним те, Апостоле!“ – е посланието, с което Община Симитли отбеляза 185-та годишнина от рождението на Васил Левски

Десетки жители и гости на Община Симитли, деца от детските градини и ученици, цели семейства, се събраха днес пред бюст – паметника на Апостола на свободата Васил Левски, за да отдадат почитта си към живота и делото на един от най – големите ни национални герои.

Точно в 10.00 часа започна шествие от сградата на Общинска администрация – Симитли, което бе предвождано от кмета на общината Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров. Пред бюст – паметника на Апостола децата от Детска градина „Радост“, в един глас, рецитираха стихотворението „Левски“.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, зам.-кметовете на община Симитли Евгения Георгиева и Юлиан Мишев, служители на Общинска администрация, учители, ученици, кметове на кметства, културни дейци и граждани поднесоха венци и цветя и сведоха глава пред Левски и отправиха посланието – „Помним те, Апостоле!“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Зам.-кметът на община Симитли Евгения Георгиева взе участие в представянето на проект „Прилагане на мерки за успешна адаптация към климатичните промени“

Дани Тренчева

Цените на таксиметровите услуги в Благоевград остават непроменени

admin

Обвиняем за опит за контрабанда на хероин през ГКПП Кулата-Промахон е с наложено наказание

Дани Тренчева

In Memoriam: Незабравимият и непрежалим Николай Кимчев

Дани Тренчева

Община Благоевград и Съвет за сътрудничество с анкета до гражданите, относно изграждане на нова кучешка площадка на територията на града

Дани Тренчева

„Долно Осеново“ победи „Рилци“ с 3:1

Дани Тренчева

Leave a Comment