28.11.2022
България

Дневен хороскоп за 21 март

ОВЕН

Понеделник е успешен за действия по належащи професионални проблеми. Други от вас имат да решават въпроси в съда. Общото състояние на Овните е превъзбудено днес и мнозина не са успели да спят добре. Днес имате късмет и всичко ще завърши добре. Само в сферата на финансите не е сигурно, че ще ви радват успехи.

ТЕЛЕЦ

Много нерви ще изхабят днес някои от Телците поради неочакваното развитие на днешния ден. За други от знака понеделник има добро начало, но по-късно през деня ще останете огорчени от действията на някои приятели, с които сте имали съвместни дела. Добро развитие можете да очаквате на деловите преговори.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник носи изпитания за Близнаците и през целия ден трябва да бъдете внимателни. Възможно е да ви постигне някаква загуба или сами да сте причина за такава. Не носете големи парични суми със себе си, възможно е да ги откраднат или да ги загубите.

РАК

В понеделник за Раците звездните влияния са добри и обещават възможно най-добри резултати в действията, контактите или преговорите. Повечето от вас могат да постигнат някакво споразумение в деловия живот, от което ще дойдат добри парични придобивки.

ЛЪВ

В понеделник Лъвовете не са далеч от успехите, но трябва да избягват конфронтирането с колеги. Повод за кавги и спорове винаги ще се намери, но за вас ще последват загуби. Днес не е изключено да отчетат такива на работното си място, но ако ги отминете без нежелателни коментари и действия, ще пресечете тази тенденция.

ДЕВА

Много упорити трябва да бъдат Девите в действията си. Звездите мощно ви подкрепят в делата, и по-специално онези, които имат пряко отношение към вашата професия или бизнес. В понеделник не липсват отговорни срещи по тази линия. Всичко зависи от личната ви нагласа и намерение да доведете нещата докрай.

ВЕЗНИ

Не започвате понеделник в добра здравословна форма. Някои са имали тежка безсънна нощ, а други се опитват да се самоизолират, като че по този начин ще разрешат интересуващите ги въпроси. Това е грешна позиция. Сега е важно да бъдете там, където са и проблемите ви. Везните ще се радват на придобивки днес.

СКОРПИОН

Понеделник се очертава доста добър ден за Скорпионите. Засилете деловите действия и контакти, защото денят е силен именно в това отношение. Без трудности можете да постигнете споразумение за осъществяването на професионалното сътрудничество или съвместни действия в бизнеса. Активността е много важна.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са неспокойни и неудовлетворени. Ще ви бъде много трудно да намерите алтернативно разрешение на проблемите, които ви интересуват. Едни от вас ги свързват с дома и работната среда, за другите имат отношение към личните любовни контакти. Професионалният ден е успешен за вас. Ще премине леко, без сътресения и неприятности.

КОЗИРОГ

Козирозите трябва да бъдат внимателни с онези, които са обкръжението им днес. Доста засилени са емоциите ви и често пренебрегвате разума, за да дадете израз на тях. По този начин рискувате да влезете в конфронтация и остри сблъсъци с някого, след което ще съжалявате. Особено предпазливи да бъдат бизнесмените, възможностите ви за печалба са намалели.

ВОДОЛЕЙ

Професионалните ви умения, дипломатичността и възможностите да се справяте с всякаква ситуация на работното място са сигурен гарант за добра кариера. При някои от вас още днес ще стане дума за качествата ви и ще ви предложат по-високо служебно място. От особена важност за някои Водолеи са обществените контакти, при които ще разберете важна за вас информация.

РИБИ

Няма никакъв смисъл да стоите на разстояние от активния живот и да го наблюдавате. Това е валидно още повече за днес, когато ще имате интензивни контакти, придобивки от професията, радостни съобщения и новини. Дори и да не успеете да сторите всичко, което ви се предлага като реализация, не се притеснявайте, ще имате и друга такава възможност. Добре е и вие да не се гневите, а да се контролирате.

Related posts

БАН е „възмутена“ от бюджета на Академията за 2022 г.

Дани Тренчева

Илияна Йотова: Не сме в ситуация да си позволим нови избори

admin

КЕВР предлага по-висока цена на газа

Дани Тренчева

Почитаме паметта на Свети пророк Агей и на Свети мъченик Марин

Дани Тренчева

Четирима задържани за трафик на хора с цел сексуална експлоатация

admin

КС допусна делото за закриването на спецправосъдието – спира ли местенето на магистратите и делата?

Leave a Comment