09.02.2023
Култура и изкуство

Хороскоп за 2 декември

ОВЕН

Петък се очертава добър за Овните, въпреки че се забелязва някакво недоволство или недобро настроение у вас. Вероятно сте потиснати на тема пари. Ако се задействате по-сериозно, имате прекрасна възможност за добри резултати в дейността си.

ТЕЛЕЦ

Забавяне в делата и препятствия поради проблеми, създадени от близък човек, са причина за лошото настроение при Телците. Ако действате търпеливо и разумно-дипломатично, денят може да ви предложи приятен сюрприз. Бъдете внимателни към служебните си задължения. Налице са загуби.

БЛИЗНАЦИ

Петък е доста емоционален за Близнаците, има вероятност да разрешите някои лични проблеми. Финансовото ви осъществяване е зависимо от някакъв мъж, той е готов да ви помогне. Развитието в домашно-роднинските отношения едва ли ще ви задоволи днес. Стойте непоклатимо на позициите си.

РАК

Денят е натоварен за Раците от емоционална гледна точка. На много от мъжете ще се наложи да окажат помощ. Други от вас могат да разчитат на своята авторитетност за разрешаване на важни въпроси. Внимавайте, има някаква агресивност в поведението ви.

ЛЪВ

Душевното неразположение ще ви настрои сантиментално, с поглед към спомените. Някои от Лъв се чувстват емоционално ограбени, но преувеличавате значението на фактите. Напълно сте в състояние да преглътнете някои разочарования и да се заловите здраво за работа.

ДЕВА

Печеливш петък за Девите и мнозина от вас ще се справят с трудности, създадени от необмислени действия на близък човек. Благосклонното отношение на високопоставено лице спрямо вас днес е много важно за разрешаване на административни и финансови въпроси. Прекрасен служебен ден.

ВЕЗНИ

Везните ще имат един щастлив ден, особено семейните сред вас. Ще се радват на придобивки за дома, въпреки че има и някакъв финансов проблем. Вашата прилежност и настойчивост по отношение на професионалните ви задължения ще доведе до завършен вид ангажиментите ви.

СКОРПИОН

Зле се чувстват Скорпионите в петък, но ще разберат за благоприятен изход на притесняващ ги проблем. Добрите новини са характерни за вас. Ще настъпи подобряване на материалното ви положение по служебна линия, но някои ще се чувстват ощетени поради допълнително натоварена програма.

СТРЕЛЕЦ

Сантиментално настроени са Стрелците в петък, а денят им предлага голям успех – сериозни парични и материални придобивки. Децата ви носят голяма радост и домашните взаимоотношения ви карат да се чувствате щастливи и облекчени. Много работа се очертава в службата. Някои днес ще го дават доста лежерно и ще се заемат с по-приятни занимания.

КОЗИРОГ

Успешен и печеливш петък за Козирозите, въпреки че изживявате проблеми на вътрешно ниво. Става въпрос за любов с хармония в отношенията. Жените от знака ще проявят великодушие за стабилизацията, докато мъжете разчитат на благосклонност. Съществуват сериозни условия за финансов разцвет и бъдещите ви придобивки ще са осезаеми за вас.

ВОДОЛЕЙ

Петък е прекрасен ден за Водолеите и мнозина от вас ще имат повод да се чувстват облекчени и щастливи. Ще разберете за благосклонно отношение спрямо финансовия ви проблем и не е изключено въпросът да се разреши. Мобилизирайте силите, резултатите ще ви задоволят. Не давайте пари назаем, няма да ви бъдат върнати в договорения срок и само ще се ядосвате.

РИБИ

Риби, не бъдете агресивни и критични към околните в петък. Прекрасно се разрешава проблем с роднина с интелигентната намеса на жена. Неособено удовлетворени ще бъдете от служебния петък, не са сигурни някои материални придобивки или печалби. Печеливш ден за контакти и бизнес срещи. Пътуването ви е свързано с вашите служебни ангажименти.

Related posts

Фестивалът „Симитлия – Древната земя на кукерите“ се завръща през 2022 г.

Стефановден е!

Дани Тренчева

Почитаме светец, отказал се от щастие, богатство и човешка слава, за да служи на Бог в смирение и нищета

Почитаме Свети пророк Авакум и Преподобните Йоан и Андрей

Дани Тренчева

Въведение Богородично е – Ден на християнското семейство и младеж

admin

149 години безсмъртие! Симитли се прекланя пред Апостола на свободата – Васил Левски

Дани Тренчева

Leave a Comment