19.03.2024
Пулсът на Югозапада

Читалище „Съзнание-1944“ в с. Зелен дол с благородна инициатива за 1 март

През уикенда читалищно настоятелство при НЧ „Съзнание-1944“ с. Зелен дол организира „Работилничка на баба Марта“ за децата от селото. Сръчни дечица и родители взеха участие в изработката на красиви традиционни мартенички от бял и червен конец.

С инициативата служителите от читалищното настоятелство целят да възпитат в децата любов, признателност и уважение към възрастните хора. С изработените мартенички децата ще зарадват, живеещите в дома за стари хора „Света Петка“ в Струмско.

По две преплетени кончета щастие ще получи всеки обитател на дома, а на децата благородното дело ще донесе ангажираност и отговорност. За добрият пример, съобщиха от читалищното настоятелство с надеждата, че примерът ще бъде продължен.

Related posts

Местната комисия за борба с трафика на хора – Благоевград се включва в кампания за превенция на сексуалната експлоатация под надслов „Не си играй със съдбата им“

Дани Тренчева

Симитли – единственият малък град в инициативата „Нощ на театрите“

admin

Издирват изгубил се в Пирин турист

admin

Шефът на МБАЛ в Г. Делчев д-р П. Филибев предложи за председател на новата ТЕЛК скандалната д-р Е. Дюлгерова, която от месец колегата му в Благоевград се опитва да уволни

admin

Горски и полицаи провеждат масирана акция

admin

Специализирана полицейска операция на територията на област Благоевград

admin

Leave a Comment