28.03.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 9 декември! Напрегнат ден за четири зодии

ОВЕН

Петък е натоварен ден за Овен, не са изключени неприятности от домашен характер. В службата и в бизнеса се очертават ядове и в някои случаи може да претърпите нещо във ваш ущърб. Пазете се от спорове и конкуренти на работното място.

ТЕЛЕЦ

Денят се свързва с много работа, малко печалби. Някои бизнесмени дори са застрашени от кражби и финансови злоупотреби. Бъдете предпазливи в контактите, възможно е да ви измамят. Ако ви интересува темата любов, в тази област е късметът ви.

БЛИЗНАЦИ

Изпъкват неприятности за Близнаците в личния им живот, избягвайте обсъждания, спорове, разправии и конфликти вкъщи. В това отношение денят е много натоварен и може дори да си навредите здравословно. Някои ще прекратят дългогодишна връзка.

РАК

За вас петък се свързва с кавги, неприятности, спънки, въобще проблеми с децата или в любовния ви живот. Не се опитвайте със сила да се справяте или изкуствено да ускорявате развоя на събитията. Някои бизнесмени са застрашени от измами.

ЛЪВ

Петък може да сблъска Лъвовете със служебни ядове, но е важно да се абстрахирате. По-съществено е, че ви се предлага нещо изгодно и ви предстои да вземете важно решение за бъдещ просперитет. Не се колебайте, няма да сгрешите в избора си. Действайте смело.

ДЕВА

За Девите се очертава напрегнат ден от гледна точка на работа и ангажименти. Контактите със стари приятели може да ви смутят с любовни намеци. Ако съумеете да се възползвате от факта, ще разрешите делови проблем. Опитайте се да трансформирате връзката в делово сътрудничество.

ВЕЗНИ

Мнозина ще бъдат ощетени материално в петък, някои ще бъдат измамени и разочаровани в любовта. Денят е напрегнат, мислете за себе си. В професионалните си дела има на кого да се опрете и дори може да бъдете изненадани от приятелска отзивчивост на човек, на когото не сте разчитали.

СКОРПИОН

В петък не се чувствате особено комфортно, но срещите и контактите ви вероятно ще задоволят интересите ви, ще подобрят настроението ви. Някои се чувстват ограбени от брачния партньор. Днес съществуват условия за флиртове и любов, така ще туширате вътрешния си негативизъм.

СТРЕЛЕЦ

Денят внезапно може да промени хармоничното ви настроение в агресивно. Не влизайте в конфликти. Контактите ви с бизнес съдружници може да ви ядосат поради опитите за измама. Овладейте темперамента си, приятел от дома ви ще ви насочи правилно.

КОЗИРОГ

Козирозите ще бъдат сюрпризирани с неприятни новини, които засягат измами с пари. Безпокойството ви е засилено, но с бдителност и прозорливост може би ще съумеете да се справите със ситуацията. Ще получите и помощ от стар приятел или роднина, приемете я. Няма да имате друг шанс.

ВОДОЛЕЙ

Днес съществена роля за благотворно развитие на делата ви ще изиграят приятелите ви. Неприятностите са съсредоточени в службата и не е изключено да бъдете ощетени в една или друга степен. Изнервени сте, но можете да туширате някои конфликти. Не влизайте в спорове с шефа си.

РИБИ

Съществени са контактите днес, вероятно ще получите изгодно предложение. Открива ви се шанс да промените към добро бюджета си или да получите извънредни пари, стига да реагирате адекватно. Ако засяга пътуване или професионален ангажимент, не се двоумете да приемете.

Related posts

Новолуние в Овен – символ на ново начало

admin

Прекрасен ден за две зодии, други трябва да внимават с паричните дела

admin

Хороскоп за 16 декември

admin

Румен Радев: Пред жаждата за знания и волята за успех няма прегради

admin

Лятна Света Анна е

admin

Времето в края на февруари: Жълт код в 14 области

admin

Leave a Comment