18.04.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 6 декември: Успех за три зодии на Никулден

ОВЕН

Днес сте войнствени и агресивни, а подобно поведение едва ли е подходящо сега. Вторник определено е ден на дамите Овен. Внимавайте, способни сте да бъдете несправедливи и да навредите умишлено на околните, най-вече при контакти с близки и хора от дома, за което после ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

За Телец особено важно значение има приятелството във вторник. Внимавайте, поради небрежност ще предизвикате нечие съмнение спрямо вашата честност и добродетели. Някои от вас ще претърпят огорчения в дома си. Ползотворен ще е работният ви ден, ще разгърнете напълно възможностите си, а оттам и финансовото си осигуряване.

БЛИЗНЦИ

Труден ден, особено за по-възрастните мъже от знака. Неприятностите ви се дължат на семейно-роднински взаимоотношения, а за някои – на спекулация в служебен аспект. Не проявявайте гордост и пренебрежение към човек, от когото зависят финансите ви, много вероятно е държанието да ви отпрати на по-заден план в службата.

РАК

Раците във вторник са склонни да проявят коварство и да усложнят сами деня си. Някои се чувстват в унизителни позиции спрямо близък роднина, но това че се чувствате зле не е повод да се “разтоварвате” за сметка на близък мъж от дома. Решителните ви действия в службата ще дадат добри резултати. Печеливш ден за бизнесмените.

ЛЪВ

Винаги сте били податливи към чара на слабия пол, днес обаче се пазете – възможно е точно жена, която се представя за ваша приятелка, да ви измами. Не проявявайте днес насилие, за да се справите с проблемите си, едва ли ще останете доволни от резултата. Професионалният ви ден е добър, имате завидна изява и триумфиращо настроение.

ДЕВА

Мнозина от този знак започват деня неентусиазирано, но добрите възможности, които ще ви се предоставят, ще преобърнат самочувствието ви. Бъдете предпазливи в контактите си с жени сега, за благоприятно разрешаване на паричен въпрос ще ви помогне мъж. Качествен служебен ден, но ако прекият ви ръководител е жена, внимавайте.

ВЕЗНИ

Много успешен и паричен ден за този знак, като големите печалби ще са най-вече за мъжете. Внимавайте да не навредите на лица, които по-късно обстоятелствата ще обърнат срещу вас. В службата е добре да бъдете лоялни към жена, от която зависи просперитетът ви. Бизнесмените могат да разчитат на партньори и съдружници.

СКОРПИОН

Във вторник не са ви чужди интригантство, коварство и враждебност по отношение на жени. Не е подходящ момент за сблъсъци и негативните последици няма да ви се разминат. Това се отнася както за службата, така и за бизнес партньорството. Скорпионите, заети със съдружен бизнес, да не предприемат точно днес рисковани операции.

СТРЕЛЕЦ

За днес ви се очертават добри финансови перспективи, за някои паричната реализация е дори солидна. В дома обаче ще имате напрегнат и проблемен ден. Дори да има опити за измама от близка жена, опитайте се да туширате положението без скандали. В бизнеса също внимавайте за измама от страна на жена, търсете подкрепата на мъже съмишленици.

КОЗИРОГ

Победоносен е вторник за повечето от Козирог. Някои обаче ще направят грешка спрямо партньора си – възможно е не толкова да обичате този човек, по-скоро ви вълнува ползата от него. В бизнес, контакти и пари сега нямате проблеми, но те могат да ви изненадат в службата. По никакъв начин не проявявайте гордост, подобно поведение ще бъде наказано.

ВОДОЛЕЙ

Днес чувствате огромно напрежение, като че ли преминавате през ада, за да достигнете желаното. Ще имате много работа, в която, въпреки че се справяте отлично, ще се сблъскате със спекуланти и мошеници. Бъдете хладнокръвни и много предпазливи. Не е изключено посегателство върху личността ви и от роднини, бъдете по-сдържани.

РИБИ

В този ден бъдете нащрек по отношение наследство, имате родственици, които имат възможност сериозно да ви ощетят имуществено. Ако бъдете настойчиви, но и дискретни, ще се радвате на благоприятен ден. Не налагайте волята си, избягвайте конфронтации и служебният ви ден ще е добър. В бизнеса ще се чувствате в унизителни позиции.

Related posts

Housing Finance Director, Mel Watt, Investigated for Sexual Harassment

admin

Почитаме Св. Анна

Дани Тренчева

Днес Православната църква почита Света Емилия

admin

Отбелязваме 146 години от Априлската епопея

Хороскоп за 7 декември! Късмет за две зодии

admin

Продължава подготовката за XVIII издание на фестивала „Симитлия – Древната земя на кукерите“

Дани Тренчева

Leave a Comment