19.03.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 5 декември

ОВЕН

В по­не­дел­ник Ов­ни­те не са със­ре­до­то­че­ни в ра­бо­та­та си и то­ва ще им съз­да­де дос­та гри­жи. Мис­ли­те ви са на­со­че­ни към раз­вле­че­ния и най-чес­то се свър­зват с лю­бов­ни коп­не­жи. Денят се ха­рак­те­ри­зи­ра с доб­ри кон­так­ти при някои от вас, но се­га ед­ва ли ще сте в със­тоя­ние да пред­ло­жи­те осъ­щест­вява­не­то на своя идея.

ТЕЛЕЦ

Ра­бот­ният ден е дос­та объ­ркан за Тел­ци­те и мно­зи­на ще се под­да­дат на та­зи ине­ртнос­т. Из­бягвай­те да нас­тоя­ва­те за осъ­щест­вява­не на някак­во ва­ше на­ме­ре­ние, за­що­то мо­гат да пос­лед­ват кон­фрон­та­ции. Днес ус­пеш­но ще пос­тиг­не­те съг­ла­сие в служ­ба­та и то ще ви до­ве­де до реа­ли­за­ция на за­да­ча, по коя­то ра­бо­ти­те.

БЛИЗНАЦИ

По­не­дел­ник е ус­пе­шен ден за Близ­на­ци­те, мно­зи­на от кои­то днес ще пъ­ту­ват. Дей­ствай­те ба­лан­си­ра­но, кое­то е га­ран­ция за пос­ти­га­не на ус­пех. Той е ва­ли­ден в об­лас­тта на фи­нан­си­те, пре­го­во­ри­те и при под­пис­ва­не на до­го­во­ри. Ще ви бъ­де пред­ло­же­на съв­мес­тна дей­ност. Днес мо­же­те да се въз­пол­зва­те от прия­тел­ска под­кре­па.

РАК

Въз­мож­нос­тта за реа­ли­за­ция при Ра­ци­те е на­ли­це в по­не­дел­ник, но най-чес­то тя ще се рег­ла­мен­ти­ра от ва­ша­та дей­стве­ност. Про­фе­сио­нал­ният ден ще до­не­се ус­пе­хи, ако сте кон­цен­три­ра­ни на ра­бот­но­то си място. Денят се свър­зва и с про­фе­сио­нал­ни но­вос­ти, въз­пол­звай­те се от тях. Ве­че сте в ци­къл на по­ло­жи­тел­ни про­ме­ни, кое­то изи­сква от­го­вор­ност.

ЛЪВ

Ак­тив­ни днес са Лъ­во­ве­те, то­ва е пе­чат за деня на всич­ки от вас, но не би­ва да смята­те, че няма да ви стиг­не вре­ме­то за осъ­щест­вява­не на оно­ва, кое­то сте си нау­ми­ли. Дей­ствай­те це­ле­на­со­че­но и та­ка наис­ти­на ще има­те же­ла­ния ре­зул­тат. Мно­зи­на днес се за­ни­ма­ват с лю­бов­ни въп­ро­си, ще има­те си­гур­ни ус­пе­хи. Из­бягвай­те кон­фрон­та­ции­те.

ДЕВА

Де­ви­те не са мо­би­ли­зи­ра­ни за дей­ствия по оби­кно­ве­ния за тях на­чин днес. С по­ве­че от­го­вор­ност ще ра­бо­ти­те по въп­ро­си, ка­сае­щи до­ма ви или те­зи на лю­бов­та. Из­вес­тни при­до­бив­ки са въз­мож­ни в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, съг­ла­су­вай­те дей­ствия­та си с влия­тел­ни хо­ра. Кон­так­ти­те са из­ра­зи­тел­ни, но е доб­ре да на­ме­ри­те под­ход­ящия на­чин в об­щу­ва­не­то.

ВЕЗНИ

Уме­ре­ни в дей­ствия­та си са по­ве­че­то от Вез­ни­те, а стре­ме­жи­те им са кон­крет­ни в по­не­дел­ник. То­ва ви­на­ги га­ран­ти­ра ус­пех, ка­къв­то днес дей­стви­тел­но ще има­те. Мно­зи­на ще по­лу­чат из­вес­тие, кое­то мно­го ще ги за­рад­ва. По фи­нан­со­ви въп­ро­си е ху­ба­во да дей­ства­те де­ли­кат­но. Пре­циз­но е доб­ре да дей­стват биз­нес­ме­ни­те в кон­так­ти­те си.

СКОРПИОН

Кон­сер­ва­тиз­мът над­дел­ява при Скор­пио­ни­те днес, но то­ва не е ло­шо ка­то стил на ра­бо­та и дей­ствия. До­ри някои от вас ще бъ­дат твър­де рес­пек­ти­ра­щи за око­лни­те. Та­зи по­зи­ция ви оси­гур­ява въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки. Някои от Скор­пион прояв­яват не­се­риоз­но от­но­ше­ние към про­фе­сио­нал­ния ден, кое­то ги ли­ша­ва от по­ло­жи­тел­на реа­ли­за­ция.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те са дей­стве­ни в по­не­дел­ник. Са­ми раз­би­ра­те, че вър­ху то­ва се ос­но­ва­ва ва­шият ус­пех, но трябва да ли­ши­те ек­спан­зия­та си от греш­ни хо­до­ве. Ка­те­го­ри­чен ус­пех ще има­те на ра­бот­но­то място. За биз­нес­ме­ни­те не е из­клю­че­но пъ­ту­ва­не, кое­то ще до­ве­де до но­ви реа­ли­за­ции. Ра­бо­те­щи­те в произ­водс­тво­то да бъ­дат вни­ма­тел­ни за ава­рии. Ще получите изгодно предложение в службата, преценете възможностите си.

КОЗИРОГ

То­зи ден е до­бър за Ко­зи­ро­зи­те, но ед­на част от вас няма да го прие­мат ка­то та­къв. Ве­роя­тно сте влю­бе­ни или има­те за раз­ре­ша­ва­не лю­бов­ни проб­ле­ми, кои­то хвърлят не­га­тив­на сянка как­то вър­ху са­мо­чувс­твие­то, та­ка и вър­ху дей­нос­тта ви днес. Кон­так­ти­те при някои са от из­клю­чи­тел­на важ­ност, по­тър­се­те под­кре­па­та на влия­тел­ни ли­ца. Няма да успеете сами да се справите с поставетата ви задача, ако не работите в екип.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те мо­гат да пос­тиг­нат на­ме­ре­ния­та си днес, ако раз­чи­тат еди­нстве­но на лич­на­та си ак­тив­ност и де­ло­ви въз­мож­нос­ти. В то­ва от­но­ше­ние сте дос­та из­ра­зи­тел­ни и мно­зи­на ще на­со­чат уси­лия­та си са­мо там. Из­вес­тни труд­нос­ти мо­же да оча­ква­те в кон­так­ти­те си, къ­де­то днес ли­чи не­се­риоз­но­то от­но­ше­ние на хо­ра­та към общата работа, от която зависят доста важни резултати, които трябва да покажете през месеца.

РИБИ

Ус­пе­шен по­не­дел­ник за Ри­би­те, раз­чи­тай­те на лич­ни­те си въз­мож­нос­ти и ак­тив­ност, кои­то ще доп­ри­не­сат за раз­ре­ша­ва­не­то на всич­ки те­ку­щи въп­ро­си. Труд­нос­ти­те се свър­зват с пъ­ту­ва­не, въз­мож­но е то да се от­ло­жи. По-се­риоз­но трябва да бъ­де от­но­ше­ние­то на някои от вас към фи­нан­си­те. Ще бъ­де­те за­рад­ва­ни от нео­чак­ва­ни но­ви­ни и ще имате възможности за успешен финал на дневните задачи.

Related posts

Андреевден е! Имен ден празнуват Андрей, Андриян, Андрея, Андро, Храбър, Храбрин, Силен, Дешка, Първан…

admin

Почитаме Св. 20 хиляди мчци, изгорени в Никомидия

Дани Тренчева

Православната църква почита паметта на Свети пророк Наум

Дани Тренчева

Днес се почита паметта на св. Григорий Богослов

admin

Хороскоп за 16 декември

admin

Велики вторник е! Ден за смирение и поучение

admin

Leave a Comment