28.03.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 28 февруари

ОВЕН
Във вторник благоразумието надделява у Овните. Може да се свърже преди всичко с вашия професионален и финансов статут, който започва да повишава нивото си. Налице е професионална промяна, която е полезна, в някои случаи е свързана с пътуване.

ТЕЛЕЦ
Във вторник вие можете да действате усилено за осъществяване на стремежите си. Днес заниманията ви ще са успешни. Мнозина, обладани от мисълта за личния си бизнес, ще имат глуповати действия на работното си място. Не предизвиквайте гнева на началниците си, не спорете и не изисквайте много.

БЛИЗНАЦИ
Във вторник Близнаците ще имат реални основания да се почувстват щастливи, защото вашите желания и стремежи ще бъдат изпълнени в най-скоро време. Пълнотата на това изпълнение не във всички случаи ще бъде стопроцентово, но това няма да остави негативно впечатление у вас.

РАК
Налице са вътрешни притеснения, които малко ви смущават, но е сигурно, че няма да повлияят върху развитието на деня. С известни трудности преминава професионалният ден, но те са по-скоро на психическо ниво. Една среща ще ви даде пълно успокоение относно административни въпроси.

ЛЪВ
Вторник създава впечатление за недостатъчна активност при Лъвовете. Не е изключено след делова среща да не се случи очакваното развитие за вас и да не отговаря на очакванията ви. По отношение на професията ви сега няма затруднения. Най-добри контакти днес ще имате с приятели.

ДЕВА
Устремен е този ден за вас. Действията ви са правилни и резултатите от това няма да закъснеят. В деловия си живот бъдете убедени, че в най-скоро време ще получите онова, към което се стремите. Бизнесмените трябва да бъдат доста внимателни в контактите със съдружниците си. Не са изключени измами.

ВЕЗНИ
Промяната през изминалите дни за Везните беше израз на ново развитие, което при вас се появи частично. Сега необходимостта от промяна на вашите критерии или на начина ви за водене на делата, както и на лично ниво, е съвсем належаща. При някои днес предстои пътуване в чужбина и приятни срещи.

СКОРПИОН
Обикновен ден за Скорпионите, но по-засилени могат да бъдат контактите ви днес. Върху вас действат известни ограничения, с които трябва да се съобразявате и действията ви да бъдат премерени. На някои предстои да извършат действия, свързани с администрация. Не отлагайте работата си.

СТРЕЛЕЦ
Доста мрачни сте във вторник и мнозина вече в отчаянието си почти не виждат изход от ситуацията на стагнация. Вие сте в края на този мрачен период. Не пренебрегвайте добрите показатели, за които свидетелстват днес много фактори. Онези, които са очаквали да загубят работата си, ще останат на мястото си, дори ще получат по-добро предложение.

КОЗИРОГ
Успешен вторник за родените под Козирог, ще се радвате на истинско успокоение поради изпълнение на всичките ви намерения, свързани с деловия живот. При някои е възможен път, който допринася за реализацията ви. С по-голямо внимание трябва да се отнасяте към врагове си, които неуморно кроят планове срещу вас как да ви навредят. Игнорирайте ги и ще се успокоите.

ВОДОЛЕЙ
Вторник е свързан с реализация на лични дела и любовен успех при Водолеите. Денят има слабо негативно разпределение в работата ви и емоциите у някои от вас ще бъдат на по-високо от обичайното ниво. Не бива да ви притеснява, тъй като няма негативен ефект за вас. Проявявайте по-голяма активност, последователно отхвърляйте задачите си. Не оставяйте нищо за другия ден.

РИБИ
Денят започва както обикновено, но сега имате много добри възможности за осъществяване на своите планове или за полезни действия с хора, на които вярват. Работният ви ден е незадоволителен и вероятно мнозина от вас ще бъдат страшно нервни. Не се поддавайте на емоционални реакции. Многото говорене води до много грешки. Ще се компрометирате пред началниците си.

Related posts

“Подари усмивка с думите си” – кампания на Младежкия парламент – Благоевград

Дани Тренчева

„Стърготини живот“ от литературното ренде на нашия съгражданин Валери Георгиев

Дани Тренчева

В Сушица почетоха Сурва по стар стил

Дани Тренчева

Хороскоп за 30 ноември! Кошмарен край на месеца за две зодии

admin

Международният ден на толерантността е

Дани Тренчева

Прекрасен ден за две зодии, други трябва да внимават с паричните дела

admin

Leave a Comment