19.04.2024
112 Пулсът на Югозапада

Трима мъже са задържани в Дупница при спецакция срещу наркоразпространението

Трима мъже са задържани в Дупница при специализирана полицейска операция срещуразпространението на наркотици, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Операцията е проведена от служители на сектор „Криминална полиция“ към Областна дирекция на МВР – Кюстендил и Районно управление – Дупница. В хода на операцията са задържани трима млади мъже – дилър и потребители на наркотици.

От двама от тях са иззети по 1 опаковка канабис, от дома на дилъра в село Джерман е иззет буркан със суха листна маса – канабис, видът на високорисковото наркотично вещество е установен с полеви наркотест. Задържаните мъже са на възраст 24 г., 20 г. и на 18 г. 24-годишният – с прозвище Целувката, е известен на полицията с противозаконни деяния по линия на наркотици. До задържането му се е стигнало след период на наблюдение. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Related posts

Убиха мъж по време на празненство в Първомай

Дани Тренчева

Мълчалив и оглушителен протест в Благоевград

admin

Много българи, включително деца, са били на борда на запалилия се ферибот край Гърция

Дани Тренчева

Второкласнички от училището в село Долно Осеново закичиха с мартеници кмета Апостол Апостолов и служители на Община Симитли

Дани Тренчева

Бременна жена падна в шахта в столицата

Дани Тренчева

Болницата в Благоевград с три пъти по-високи сметки за ток и газ

Дани Тренчева

Leave a Comment