17.04.2024
Благоевград Политика Пулсът на Югозапада

Стефан Апостолов отново ще бъде кандидат за депутат от листата на коалиция ГЕРБ – СДС за 1 МИР – Благоевград

Днес, водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС за 1 МИР – Благоевград Росен Желязков, заедно със Стефан Апостолов и други кандидат – депутати, се регистрираха в Районна избирателна комисия – Благоевград за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември.

На брифинг областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков каза, че това е първата пълна листа, която е била регистрирана, което само по себе си показва какъв е нейния потенциал. 

„Регистрирахме листа с водач г-н Желязков, който в последните няколко години е много ангажиран с Благоевградска област. Двадесет и втори в листата отново е Стефан Апостолов от Симитли. Това е човек, който има голям авторитет сред хората, не само в родния си край, но и в цялата област. Той винаги намира място в нашата листа и в Народното събрание“, каза още Новаков.

От своя страна водачът на листата Росен Желязков заяви, че в рамките на предстоящата кампания ще се борят да върнат надеждата на хората в това, че утрешният ден може да бъде по – добър. 

„ГЕРБ не иска да упражнява власт, а да участва в едно управление, в което обединяващ фактор ще бъдат националните ценности и идеали“, допълни Желязков.

Related posts

Доставиха машините за симулативно гласуване в Благоевград, стартира разяснителна кампания в града и малките населени места

Дани Тренчева

Синоптиците предупреждават за опасно време в Благоевград днес

Олаф Шолц: България, Румъния и Хърватия отговарят на всички изисквания за да влязат в Шенген

admin

И Асен Василев бил с офшорна фирма, но преди да стане министър

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) с дарителска акция в помощ на дъщерята на знаковия български футболист Стойко Сакалиев

Дани Тренчева

ЦИК готви нова обществена поръчка за доставка на още машини за изборите

Дани Тренчева

Leave a Comment