20.04.2024
112 Пулсът на Югозапада

Спипаха крадци на кола, дърва и трафикант на кокаин

Полицаите в Благоевград, Разлог, Сандански и Гоце Делчев са задържали крадци на кола, дърва, превозвач на кокаин и пиян водач.

На улица „Тодор Каблешков“ санданските катаджии са спипали дрогиран шофьор. Той управлявал „Нисан“ без книжка. Тествали го и установили, че е употребил наркотици. По време на обиск в автомобила открили пликче с кокаин. Сезирана е прокуратурата в Сандански. Водачът е гръцки гражданин, пребиваващ в региона.

Пътни полицаи са свалили от „Фолксваген“ 41-годишен от Гоце Делчев. Спрели го на улица „Драма“. Дрегерът отчел 1,22 промила алкохол. Гоцеделчевецът ще бъде съден по бързата процедура.

На главен път Е-79 са задържали пиян шофьор от Пернишко. Карал „Киа“ с превишена скорост в посока Кресна. Нямал свидетелство за правоуправление. Тестът с срегер отчел 2,5 промила алкоол.

Полицейски служители от Разлог са установили, че в частен имот в града  се съхранява половин кубик  дървен материал от бук, който е без поставена контролна горска марка и без съпровождащ превозен билет. Взето е отношение по компетентност от служители на РДГ-Благоевград. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

В полицията в Сандански са задържани чеири непълнолетни момчета. Те са задигнали „Мерцедес“, паркиран пред частен дом в града. Повозили се, но часове по-късно го паркирали отново на адреса.

Related posts

Благоевградска област вече е в жълтата зона на COVID – 19

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) подписа с двамата френски футболисти

Дани Тренчева

Мъж е пострадал след ПТП на пътя между гр. Симитли и гр. Разлог

admin

Стартира реконструкцията на пътя Кресна – Влахи

admin

Отборите „Малина“ и „Ел Класико“ ще се борят за първото място в коледния футболен турнир на община Симитли в памет на Иван Янчев

Дани Тренчева

Симитличани отново излизат на протест, още по-гневни, може да има и гражданско неподчинение

admin

Leave a Comment