23.04.2024
Култура и изкуство

Седмичен хороскоп от 12 до 18 декември

Астро-аспекти

На 12 декември Слънце секстил Сатурн

На 14 декември Слънце квадратура Нептун

На 17 декември Меркурий тригон Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 13, 14, 17 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 12, 14, 15, 16, 17 декември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

13.12. 17:53 – 14.12. 10:47
16.12. 21:14 – 16.12. 21:50

Овен – Тази седмица може да е много интересно време за вас, което означава, че ще се възползвате от здравословното чувство за благополучие, с повишена интелигентност, което ви кара да се доверите на инстинктите си. Може да се чувствате особено оптимистични. Това може да има енергизиращ ефект върху околните. Гледайте на света с оптимизъм и се заемете творчески с работата. Чувствайте се като господари на положението, но изразходвайте енергийните си ресурси достатъчно рационално. Креативният подход към работата ще ви изведе до успеха. Търпението и спокойствието ще ви помогнат да избегнете ненужния стрес.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 17, 18

Телец – Ако наскоро парите са ви притеснявали, астралната обстановка през тази седмица ви помага да се освободите от притесненията. Ако предприемете нужните действия, ще можете да разрешите проблеми, които преди сте отлагали за неограничено време. Вътрешните ви емоции може да бъдат разтърсени. Обикновено не сте агресивни, но усещате силен тласък, когато бъдете предизвикани. Правете каквото можете и се опитайте да видите положителната страна на всяка ситуация. Може да не проявявате особена мъдрост, когато става дума за любов, но се справяте добре.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Близнаци – Седмицата ще донесе разцвет на най-положителните ви качества. Минималните усилия ще дадат максимални резултати. Имате достатъчно сили, време и енергия да завършите започнатото. Може да нямате възможност да се справите с всичко, но ще се почувствате по-добре, ако се организирате. Възможно е да се чувствате малко самотни без видима причина. Не се поддавайте на изкушението да се затворите в себе си. Лекият флирт и приятното запознанство могат да се превърнат в начало на приятенроманс.

Благоприятни дни – 12, 13, 17, 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Рак – В началото на седмицата може да подредите нещата, да структурирате важните въпроси. Ако сте по-позитивни, определено ще ви помогне да получите това, което искате и заслужавате в дългосрочен план. Има вероятност да получите бонус, премия или увеличение на заплатата. Може да дойдат новини от далеч, в повечето случаи за мнозина неочаквани. През цялата седмица се борите с най-спонтанната си страна, но липсата на план може да работи във ваша полза. Да се носите по течението ви отвежда в някои много интересни романтични посоки.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Лъв – Изобилието от ентусиазъм ще ви помогне да преминете по-леко през седмицата. Ще бъде динамичен и продуктивен период за деловата сфера на живота, но ще изисква  от вас повече усилия от обикновено. Възможни са малки пътувания от лично или делово естество. Не са изключени финансови конфликти с хора, с които имате общи интереси.  Тези дни ще изглеждате много сериозни в начина си на забавление. Социалната ви активност може да намалее и някои контакти да бъдат сведени до минимум.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 12, 13

Дева – Аспектите внасят баланс във вашия живот, показвайки, че е възможно да имате това, което искате. Ще трябва да се освободите от нещо. Умът ви ще задвижи интересен план за нов проект/инвестиция. Може да станете нетърпеливи към хора, които не са отворени към вашата гледна точка. Стремете се да бъдете по-добри към околните, тогава към вас ще се връщат положителни емоции. Постарайте се да промените отношението си към любовта. Обградете партньора си с топлина и грижовност. Може да получите същото в отговор.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Везни – Ако сте се опитвали да не разклащате лодката, защото сте се притеснявали какво могат да си помислят другите, може би е време да създадете дистанция. Може би трябва да направите това, което искате, а нямате смелостта. Напрежението около вас подкопава силите ви. Здравето ви е доста крехко и ако не вземете необходимите мерки за укрепването му, ситуацията може да се влоши в най-неочаквания момент. Опитайте се регулярно да редувате работа и почивка. Споделяйки проблемите си с приятели може да свалите тежко бреме от душата си. Бъдете по-социални. Добро време за срещи, запознанства и светски живот.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 17, 18

Скорпион – Много от вас няма да изпитат особено желание за бурна дейност. Дори да ви хрумне някоя добра идея, ще я оставите на по-заден план за дообмисляне. Нищо чудно, вероятно последните седмици да са били доста изморителни за вас. Тази седмица може да нямате друг избор, освен да разхлабите задръжките си. Има някои енергии, на които дори на вас може да ви е трудно да устоите. Ще отправите погледа си в нова посока, независимо дали към някой човек или към нови интереси, увлечение.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Стрелец – Този период може да ви доведе до кръстопът. Вземете важните решения с увереност. Звездите са на ваша страна, можете да постигнете удивителни резултати, ако проявите упоритост и постоянство. От вас се очакват решителни действия, своевременно разрешаване на трудните работни моменти. Ще трябва да се занимавате с активна социална или организационна дейност, което ще ви даде възможност да се покажете откъм най-добрата си страна. Получаването на това, което искате, е само въпрос на време.

Благоприятни дни – 12, 13, 17, 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Козирог – Настоящите аспекти са като да се опитвате да поставите динамит в малка кутия. Той е положителен и способен да ви помогне в постигане на целите ви, но с него трябва да се борави внимателно, тъй като е заложена голяма сила. Може да загубите търпение с колеги, шефове, приятели и семейство. Концентрирайте се и се съсредоточете върху това, което смятате за най-важно.  Ако успеете да намерите правилния баланс между усилия и късмет, ще имате силата да направите значителни промени. Необходимо е да се вслушвате във вътрешния глас и да не търсите отдушник чрез сарказма. Приемете новите предизвикателства и решавайте нещата с помощта на по-добра организация.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Водолей – През този период ще се чувствате особено енергични. Предстои ви интересно време. Цялата седмица ще бъде активна, изпълнена с приятни срещи и запознанства. Мнозина ще водят в себе си силна борба между разума и чувствата. Има перспектива за тайна любовна връзка. Важно е да се отървете от ненужните малки задачи и всичко, което ви разсейва. Ще се разкъсвате между две възможности, особено когато са еднакво привлекателни. Може да се чувствате претоварени и трябва да „слезете“ на по-стабилно и удобно ниво в себе си.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 12, 13

Риби – Тази седмица нещата може да не вървят по план. Точно когато започнете да насочвате нещата към правилния път, нещо може отново да се обърка. Добър момент да забавите темпото и да възприемете по-спокойна гледна точка към живота. Това, от което наистина се нуждаете, е да изразите определени чувства, които пазите в себе си. Положително време да служите на общността, въпреки че може да се почувствате малко мързеливи. Настроението ви ще е променливо твърде често. Противопоказно е да изпадате във всякакъв вид крайности. Упражненията, диетата и почивката са задачите, които трябва да се изпълняват всеки ден. Време е да се погрижите за глезените и краката си, особено ако са склонни да се подуват след работен ден.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Related posts

Започва Великият пост, какво трябва да знаем

admin

Днес е Богоявление – Йордановден

admin

Младежите от проект „Моят глас има значение“ от Сандански взеха участие в Европейско младежко събитие в Страсбург

Дани Тренчева

Честваме Денят на народните будители

admin

Международният ден на толерантността е

Дани Тренчева

Православната църква почита покровителя на пчеларите Св. Харалампий

admin

Leave a Comment