29.03.2024
България

Прекрасен ден очаква две зодии

ОВЕН

Петък е с прекрасни характеристики и ви дава блестящи възможности. Денят е много печеливш, стига по-сериозно да се заемете с делата си. Необходима е по-настойчива ангажираност от днес, тъй като има вероятност повечето от Овен да се разминат с успеха. На работното си място повече от Овен са доста потиснати.

ТЕЛЕЦ

Труден е петък за Телците и без подкрепа отвън или консултации с определени лица няма да можете да се справите със задачите. Налице са печалби днес, но има и трудности за преодоляване, а резултатите не е сигурно, че ще ви задоволят. Ако чувствате, че губите енергия, отстъпете, може би ви е необходим отдих и възстановяване на силите.

БЛИЗНАЦИ

Недоволни от себе си са Близнаците днес. Възможни са здравословни неразположения или душевен дискомфорт, които да парират възможностите ви за действия и реализация. Постепенно нещата ще се нормализират. Петък е свързан с финансов стабилитет и някакви придобивки за дома. Обмисляйте добре намеренията си.

РАК

Много успешен ден за Раците, но е задължително за по-важните за вас въпроси да вземете “присърце” нечий съвет. В професионален аспект денят е силно печеливш и обещава материална подсигуреност и добър социален статут. За повечето от вас са характерни добрите новини в петък. Хубаво е да се ползвате от тях по-настойчиво, за да успеете.

ЛЪВ

По-сериозна заинтересованост спрямо ангажиментите и проблемите, които имате да разрешавате, е необходимото качество при Лъвовете. Забелязва се отпуснатост и нехайство по отношение на важни дела. Денят ще ви сблъсква с доста трудности. Ако сте упорити днес и с по-голяма настойчивост, ще се справите по най-благоприятния начин за вас.

ДЕВА

Емоционално започвате петъчния ден, може би под въздействието на различни от очакваните събития. При Девите има разочарования от финансов характер – незадоволително възнаграждение или работа с пари, която няма да можете да осъществите. При някои усложненията са вследствие недоверието ви спрямо съвет от страна на човек в дома ви. Избягвайте парични занимания днес, защото денят е слабо изразен.

ВЕЗНИ

Петък е неприятен и повечето от Везни ще се чувстват като във вакуум. Възможна причина е недискретното ви поведение или направено от вас изявление спрямо високопоставена личност. Все пак е добре в притеснението си да не реагирате агресивно. Денят е благоприятен за обществени контакти и за дела, свързани с бизнес. Някои ще присъстват на тържество, от което ще получат максимум радост и удоволствия.

СКОРПИОН

В петък Скорпионите са интимно и сантиментално настроени. Забелязва се голяма активност при някои от вас, докато други в стремежа си да свършат повече работа ще работят доста повърхностно. Пътуващите днес да не се ангажират с много дейности, защото няма да успеете да ги свършите. На практика обаче няма да се окаже така.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат много голям късмет днес. Това обаче не дава правото на никого да определя какво са заслужили другите за труда си. Не трябва да рискувате в делата си заради това, че петък носи голям шанс. Професионалният ден е пълноценен и спорен. Интимните стремежи на някои от вас клонят към изневяра. Помислете добре, преди да се впуснете в авантюрата.

КОЗИРОГ

Без помощта на сътрудници или ваши близки приятели днес е невъзможно да успеете с всички дела, с които възнамерявате да се ангажирате. В службата ви съществуват доста неясноти, които ще ви обременят и задълженията ви ще станат още по-неизпълними. Някои от вас сега взимат прибързани решения, за които не след дълго ще съжаляват. Много важно е да избегнете домашните конфронтации още от сутринта, за да не ви тръгне денят обратно.

ВОДОЛЕЙ

Когато се амбицирате за делова активност, веднага сте в състояние да постигнете стремежите си. Днес имате прекрасно разпределение на възможностите, към тях прибавете един изящно изработен план и го приложете на практика. Контактите ви се открояват с особена сила. Така всяка работа, с която се заемете, ще доведете докрай и резултатите ще са видими и оценени. По-добре е да помислите за почивка, ако можете да си го позволите. Ако ви предложат помощ, приемете я.

РИБИ

Необходимо е да заделяте повече време за мислене, преди да вършите дадена работа. Повишена е вашата енергичност и днес всичко ви се вижда лесно и бързо постижимо. Резултатите ще бъдат недостатъчни поради прибързаните ви действия. А възможностите ви наистина са големи, особено за творчески подход към работата. Избягвайте конфликти. В службата можете да потърсите подкрепа от началниците си, а някои от вас ще спечелят много от такъв ход.

Related posts

Ухапана от бездомно куче осъди Общината в Бобов дол

admin

Кандидатът на „Продължаваме промяната“ опроверга атаките на ГЕРБ за документна измама

Назначиха нови областни управители на София, Русе, Враца, Кюстендил, Плевен и Разград

Дани Тренчева

Как да опазим близките си: Кантарджиев съветва в какъв случай да не се събираме по празниците

Дани Тренчева

Депутатите решиха за размера на минималната заплата

admin

ПСС: Лоши са условията за туризъм в планините днес

admin

Leave a Comment