29.03.2024
112 България

Полицията в Ардино разследва смъртта на новородено

Досъдебно производство за мъртво новородено е образувано в Районното управление в Ардино, съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Трагичният инцидент е станал в село Рибарци на 29 януари около 21:30 часа. По първоначални данни 38-годишна жена е родила в дома си, а при пристигането на медици бебето не давало признаци на живот. Тялото на новороденото е транспортирано в Отделението по съдебна медицина за аутопсия и изясняване на причината за смъртта. Извършен е оглед от дежурна оперативна група на Районното управление в Ардино. Работата по досъдебното производство продължава група „Криминална полиция“ и разследващ полицай в управлението.

Аутопсията ще изяснява мъртво ли е родено пеленачето, или има външна намеса за това. За БТА кметският наместник на село Рибарци Сали Мурад обясни, че жената е с умствена изостаналост, за което има решение от Териториална експертна лекарска комисия, както и съпругът ú. Те имат и друго дете – 20-годишна дъщеря, която по думите на кметския наместник е с физически увреждания.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Руското външно министерство: НАТО да се изтегли от България и Румъния

Дани Тренчева

Социолог: Над 50% от българите смятат, че ще правителството няма да изкара мандата

7 души са подслушвани незаконно през 2021 г., установи проверка

Дани Тренчева

Бизнесът иска спешно подпомагане в писмо до новата власт

Дани Тренчева

По-евтини винетки за леките коли от 1 януари

admin

Нинова: Служебното правителство да освободи стоки от Държавния резерв

Дани Тренчева

Leave a Comment