25.04.2024
Пулсът на Югозапада Разлог

Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за отпадъци на общинска фирма “Благоустройство и чистота”

Кметът на община Разлог инж. Гърменов и Иван Гюров, зам.- кмет на община Разлог, присъстваха на демонстративна експлоатация на новата машина.
“Община Разлог върви по прав път за подобряване качеството на предлаганите услуги, чрез инвестиране в нова подобрена техника. Поради тази причина закупихме и чисто нов автомобил за събиране на отпадъци. При финансова възможност, планираме и закупуване на още един такъв и през следващата година. Намеренията ни са насочени освен към качествено предоставяне на услугата, така и към осигуряване на още работни места.”, коментира инж. Гърменов, кмет на община Разлог.
“През 2019-та година Община Разлог премина към собствена сметосъбираща фирма, която доказа своята ефективност във времето. За този период от няколко години, успяхме да предложим най- евтиния начин на жители и гости на общината за навременно събиране на битовите отпадъци. Със закупуването на новата техника, целим да облекчим графиците за превозване на боклук до депото и същевременно да обхванем разрастващите се крайни райони на общината.”, допълни зам.- кметът Иван Гюров.
По време на визитата си, двамата извършиха и оглед на строителните дейности, свързани с изграждането на сепарираща система за отпадъци на територията на Регионално депо- Разлог.

Related posts

Дядо Коледа изненада децата от детската градина в село Долно Осеново с коледно шоу и сладки подаръци

Дани Тренчева

Второкласници за пример! Ученици от училището в Крупник, заедно с класния си ръководител, изработиха макет на паметника Шипка

Дани Тренчева

Заловиха крадец на голяма сума пари от къща в Кюстендил

Дани Тренчева

Приеха бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 година

admin

И в трите училища на територията на община Симитли обучението продължава да е на ротационен принцип, с изключение на учениците от 1 до 4 клас

Дани Тренчева

Бившият шеф на КАТ-Благоевград влиза в съда за подкуп, имотна облага и незаконно оръжие

admin

Leave a Comment