28.03.2024
112 България

Криминално проявен захапа за крака полицай

Криминално проявен от село Ясеновец е задържан за нанасяне на телесна повреда на полицай, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева.

Около 4:20 часа на 9 март по бул. „България“ в Разград екип автоконтрольори са спрели за проверка лек автомобил БМВ 520Д. Колата била шофирана от 19-годишно момиче от лознишкото село Синя вода, чиито проби за алкохол и наркотици са отрицателни. В хода на проверката 21-годишният пътник от Ясеновец слязъл от автомобила без разрешение и направил опити да възпрепятства работата на служителите от сектор „Пътна полиция“, блъскайки се в тях. Той отправял заплахи, закани и обиди, а при задържането е оказал съпротива и захапал по крака единия от униформените. Младежът е отведен в Районно управление – Разград и задържан за срок от 24 часа.

По случая е започнато разследване, посочи Георгиева. За БТА тя обясни, че задържаният има и други криминални прояви като нанасяне на побой и шофиране след употреба на алкохол. На него не му е направен тест за употреба на наркотици и алкохол, тъй като не е шофирал и полицаите нямат законни основания за това, допълни говорителят на Областната дирекция на МВР.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

От 1 юли започва приемането на заявления за отпускане на целева помощ за отопление

admin

Въвеждат се по-тежки санкции за компютърните престъпления

Дани Тренчева

Втора мистериозна смърт във фолк триото „Спасителките“

admin

Болниците подкрепиха 25 процента ръст в цените на клиничните пътеки, предложен от лекарския съюз

admin

Англичанин намушка с нож съпругата си, след което и себе си

admin

МОН: Над 46 000 зрелостници ще се явят на задължителните матури през май

Дани Тренчева

Leave a Comment