20.04.2024
България

Дневен хороскоп за 7 февруари 2022

ОВЕН
Днес Овните ще бъдат обект на разговор в службата си. Вероятно вашите началници или колеги ще се съвещават относно мястото, на което ще се наложи да работите. Понеделник сочи парични загуби, ако рискувате с участие в хазарт. Внимавайте!

ТЕЛЕЦ
В понеделник Телците имат готовност за активни действия и градят плановете си в тази посока. Трябва да се съобразите с личната сигурност на вашите пари, чрез които възнамерявате активно да се включите в деловия живот. Застрашени сте от измама. Пазете се!

БЛИЗНАЦИ
В обкръжението на роднини мнозина от вас ще разглеждат семейния си живот в търсене на по-добър вариант за просперитета на семейството. Такива “мъдри решения” обикновено създават обратен рефлекс. Никой не може да вземе решение относно личния ви живот.

РАК
Денят е положителен за вас, макар че ще бъде нервен. Мнозина изпитват неудоволствие от условията, в които работят, и вероятно от заплащането на труда им. Не разисквайте с колеги по тази тема, защото тази наивност ще ви струва скъпо. Възможни са конфликти с роднини.

ЛЪВ
Ще участвате в разговор или съвещание на работното си място за вземане на решения относно проблеми, касаещи цялостната дейност на работния цикъл. Ще възникнат и парливи въпроси, които ще засегнат и други отношения. Не вземайте страна по тях.

ДЕВА
Доста неприятно започва седмицата за бизнесмени и хора, ангажирани в сферата на частната търговия. Бъдете предвидливи и говорете само това, което няма да ви навреди. Мълчанието е злато. Някой се стреми да ви подведе, за да изпуснете нещо, което да ползва за коз срещу вас.

ВЕЗНИ
В понеделник Везните да бъдат предпазливи и въздържани, не споделяйте бъдещите си планове и намерения за действия. Днес ваши близки ще докажат безкористните си стремежи да ви осигурят спокойно бъдеще. Не се очертават неприятности и в служебен аспект.

СКОРПИОН
Ангажираните в сферата на науката и интелектуалния труд имат голям повод за радост. Очаква ви престижна награда, която ще се превърне в основа за бъдещи успехи и благосъстояние. Това са плодовете на упорит труд, чието темпо не бива да намалява в бъдеще. Очаквайте делово предложение. Интересът ви към чуждите дела може да доведе до информация, от която ще се изненадате.

СТРЕЛЕЦ
Имате много идеи за осъществяване, но сега не мислете за тях и не се ангажирайте с действия по осъществяването на някоя. Понеделник носи трудности в служебно отношение. Някои от вас ще подходят неправилно за разрешаване на възникнали проблеми в работата. Обтегнатите взаимоотношения с половинката ви смущават ежедневната ви дейност, разконцентрирани сте.

КОЗИРОГ
Понеделник е добър за професионална изява при Козирозите и ви носи удовлетворение. Трудности обаче се очертават в контактите – лични и делови. Известна несигурност и объркване ви характеризират днес и това ще има неблагоприятен ефект върху срещите ви с колеги. Ще научите важна новина, която е от голямо значение за бъдещото ви израстване в кариерата.

ВОДОЛЕЙ
Вашата служебна активност е извън съмнение и даже е възможно ласкавите отзиви на колегите ви пред ръководството да бъдат причина за някаква придобивка или предимство, което скоро ще има материален израз за вас. Днес имате притеснения от домашен характер, възможно е да е поднесена неприятна новина от децата или здравословен проблем на близък човек.

РИБИ
Доста объркан е понеделник за Рибите и опитите ви да приведете нещата в ред едва ли ще имат успех. Това ще се оправи. Загуба може да последва от действията на човек, на когото много вярвате и сте готови да му поверите пари. Не го правете, ще си причините загуба. Той със сигурност няма да оправдае вашето доверие, вие не сте му задължени с нищо.

Related posts

Условна присъда за 19 годишен, откраднал 42 хил. лева от местоработата си

admin

29 декември – Денят на Св. 14 хиляди младенци-мъченици, избити от Ирод

Дани Тренчева

КС реши: Правосъдният министър може да иска освобождаването на главния прокурор

Дани Тренчева

Асен Василев: Актуализираният бюджет е разчетен да издържи януари и февруари

Дани Тренчева

МОН с важна информация за новата учебна година

admin

Акция на ГДБОП и НАП срещу престъпна група, източвала ДДС

Дани Тренчева

Leave a Comment